Barer, pubar & nattklubbar

I Linköping kan du känna kvällens och nattens puls oavsett veckodag. Det är framför allt på Ågatan, som är känd för att vara gatan med mest "håll-i-gång". Men även området vid Stora Torget erbjuder liv och rörelse. Sommartid vimlar staden av uteserveringar. Varma sköna kvällar är det svårt att få en sittplats, eftersom alla vill vara där för att träffa vänner och bekanta och känna atmosfären. Tack vare Linköpings 26 000 studenter, har staden även ett aktivt nattliv på studentpubar, nationer mm. Linköping har dessutom ett brett kulturutbud och det finns många scener för olika typer av konserter längs med stadens gator.

Backen

Vi är två sociala ölentusiaster som erbjuder ett gemytligt ölcafé.

Cioccolata Bistro

Cioccolata Bistro är en bar och restaurang i en underbar miljö med gäster i alla åldrar. Vi ligger mitt i Linköpings centrala kärna på Ågatan.
De Klomp

De Klomp

I våra kylar trängs flasköl från många av världen hörn, men bara från de hörnen som har en levande ölkultur!

Hamlet

En klassisk engelsk pub, som är lika spännande vid varje besök, då inredningen är så annorlunda.
Bild från baren i Hörnan Bar & Käk

Hörnan Bar & Käk

Kom och njut av mat och dryck, så som vi vill ha den. Med ett tydligt ursprung.

Kappa Bar

Kappa Bar är restaurangen där du kan kolla på esport, tävla mot dina vänner i olika konsolspel, gå på nördiga quiz eller helt enkelt bara njuta av något gott från köket eller baren!

Malt och Humle

Malt & Humle kretsar, precis som namnet antyder, kring öl. Eller snarare, vår stora kärlek till hantverksproducerad kvalitetsöl.

O'Learys Nöjescentrum

Stans nyaste nöjescentrum med evenemang och aktiviteter alla dagar i veckan. Förutom restaurang, bar och ett brett aktivitetsutbud erbjuds varje vecka after work, live band, artister, DJ’s och ...