Din guide till Linköpings nattliv

Lämna kårlivet bakom dig för en kväll och känn pulsen av Linköpings nattliv! På Ågatan, mer känt som Linköpings partygata, finns mängder av barer och nattklubbar där nytt folk väntar på att få träffa dig. Så dra med dig dina nyfunna vänner och festa loss Linköping-style. Till din hjälp har vi samlat ihop några grymma tips på klubbar och krogar där vi tror att du kommer att trivas. Välkommen ut i vimlet!

O'Learys Nöjescentrum

Stans nyaste nöjescentrum med evenemang och aktiviteter alla dagar i veckan. Förutom restaurang, bar och ett brett aktivitetsutbud erbjuds varje vecka after work, live band, artister, DJ’s och nattklubb.
Bowling i Linköping

Strandgatan Två

Välkommen till Strandgatan två, det nyrenoverade gigantiska nöjespalatset precis intill stångån i Linköping.

Du kanske även gillar...

6 dejtingställen i Linköping

Kärleken spirar, det spritter i kroppen och fjärilar i magen. Du har blivit kär! Men vart ska du bjuda ut din nya kärlek på en första dejt i Linköping? Klicka här för att få tips om var er första dejt kan ta plats!

5 av Linköpings mysiga plugg- & hängställen

Har du tröttnat på universitetssalar, biblioteket och studentlyan? Suktar du efter en riktigt god kopp kaffe så att du håller dig alert nu när du nöter ny kunskap? Klicka här för att få tips om mysiga plugg- och hängställen!

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!