Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Konferensverktyg som skapar resultat

Bild på Kristoffer Sund och Simon Hurtig på ett webinar om digitalaBild på Kristoffer Sund och Simon Hurtig på ett webinar om digitala

En konferens startar inte när dörrarna öppnas och avslutas inte när de stängs igen. För dig som planerar konferenser börjar arbetet när datumet är spikat och när utvärderingen är genomförd. Men vilka verktyg kan hjälpa dig i planeringen, utvärderingen och inte minst – under själva konferensen?

För att se till att dina gäster lämnar ditt evenemang inspirerade och informerade krävs mer än bara text och bilder på en skärm. Det handlar om att förstå potentialen i olika verktyg och hur de kan bidra till att skapa en engagerande och minnesvärd upplevelse. Vilka verktyg är viktiga att känna till och hur kan de hjälpa dig att ta dina evenemang till nya höjder? Låt oss utforska potentialen tillsammans.

På detta kostnadsfria webinar kommer du att få konkreta tips på verktyg som du kan använda för att underlätta arbetet med din konferens.

Till exempel kommer vi att prata om:

  • Projektverktyg
  • Verktyg som engagerar och demokratiserar konferenspass
  • Verktyg som underlättar och förenklar för- och efterarbete

Kristoffer Sund, arbetar som digital strateg på Visit Linköping & Co, kommer under detta kostnadsfria webinar gå igenom verktyg som hjälper dig att på ett bra sätt arrangera en givande konferens för dig och dina gäster.

Obs! Formuläret för att få webinariet skickat till sig är under uppbyggnad. Vi kommer att öppna formuläret igen senare i veckan.

Mötesrummet – din digitala kunskapskälla inom mötesbranchen

Mötesrummet är platsen för dig som arbetar inom mötesbranchen och vill ta dina möten till nästa nivå. Ta del av webinars som innehåller tips och spaningar perfekta för olika möten – stora som små!

Fyll i formuläret

Få länken till vårt webinar skickat till din e-postadress.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Detta fält måste fyllas i.

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Detta fält måste fyllas i.

Fyll i

Är du säker?

Om du tackar nej till vårt nyhetsbrev kommer du att gå miste om viktigt innehåll – som hur du planerar för en hållbar konferens, kommande webinars och spännande mötestrender.
Ge oss en chans, är du inte nöjd kan du enkelt avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.