buss åker förbi en staty på kvällen
ett flygplan med blå himmel bakom
en grupp människor står i skogen och lyssnar på en guide

Planera din resa

Du har bestämt dig att besöka Linköping som ligger vackert på Östgötaslätten och även strategisk om du så kommer med flyg, bil, tåg eller buss. Linköping erbjuder många alternativ av boenden beroende på vad plånboken tillåter. Vill du gå en guidad tur i staden eller i något specifikt område eller kanske ta dig runt på egen hand – alla valmöjligheter finns. Välkommen att upptäcka Linköping!

Bo i Linköping

Linköping har ett stort utbud av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast, både centralt och mer lantligt placerat. Här finns något för alla smaker!

En familj, en kvinna, en man & två pojkar som står och ser ner på en telefon.

Guidningar i Linköping

När du är i Linköping bör du passa på att gå en rundtur med en riktig guide. En guide som på ett inspirerande sätt kan berätta om olika platser och tidsepoker genom Linköpings historia.

Östgötatrafiken

Resa till Linköping

Linköping är alltid nära! Linköpings strategiska läge både vid E4:an och vid stambanan mellan Malmö och Stockholm, gör att det är enkelt att ta sig hit.
fyra tjejer som tittar på en karta

Turistinformation i Linköping

Välkommen! Här på visitlinkoping.se finns information om alla de bästa upplevelserna i Linköping samt information om logi, spännande och roliga aktiviteter, restauranger, museer och mycket mer!

För ...

En tjer som paddlar sup på en kanal där också en fritidsbåt syns

Ta dig runt i Linköping

Linköping satsar på en grön och attraktiv stadsmiljö. Med bland annat trygga gång- och cykelbanor och en snabb kollektivtrafik blir det enkelt att ta sig fram. Ta del av laddstationer för elbilar, ...