Livgrenadjärmässen

Nybyggt hotell med historiska anor där boendet blir mer än bara bo.

Livgrenadjärmässen erbjuder femton rum, varav två lite större. I rummen kan man bo antingen en eller två personer. I vissa av rummen får det även plats en extrasäng. Vi erbjuder även övernattning i ett klassiskt logement. Stålsängar, plåtskåp och rutiga lakan.

Hotellet har historiska anor och moderna lösningar med hållbarhet i fokus. Istället för att installera tv-kanaler i varje rum, vilket kräver både hårdvara och fler installationer låter vi gästen välja vad de vill titta på. Rummen är utrustade med en modern TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

Att vi tar vårt ansvar för miljön genomsyrar hela vår verksamhet. En del i detta är att minska matsvinnet. Istället för den dignande frukostbuffén väljer du i förväg vad du önskar äta till frukost. Alla har olika frukostvanor, både när det gäller innehåll och tidpunkt. Vi tillagar enbart det gästerna önskat och på så sätt får vi inget svinn alls. Vi gör iordning detta till dig och du kan avnjuta frukosten hos oss, i bilen eller dit du är på väg. Vid stora sällskap kan vi på förfrågan ordna frukostbuffé och även brunch.

Hotellet har ett sällskapsrum där du kan äta din frukost, middag eller bara umgås. Här finns kylskåp och microvågsugnar om du vill förvara och värma mat. Köket är även utrustat med kaffemaskin och vattentorn. På rummen finns termos och karaff till vattnet.

Vid förfrågan har du även tillgång till mässvåningarna i samband med din vistelse hos oss.

Besök webbplats


Brigadgatan 8
587 58 Linköping
hotell@livgenadjarmassen.se