Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Se & göra

Landeryds Golfklubb

En av Sveriges största golfanläggningar, hotellrum, god mat, modern konferensavdelning

Besök Webbplats
Landeryds Golfbana i LinköpingLanderyds Golfbana i Linköping

Landeryd är en av Sveriges största golfanläggningar, som alltid erbjuder något nytt att upptäcka. Vi har tre natursköna, varierade och utmanande 18-hålsbanor.

Cirka 2 mil utanför Linköping längs Lilla Rängen, i hjärtat av eklandskapet mellan Bjärka Säby, Bestorp och Brokind finner ni Vesterby. Strax bredvid Vesterby, Landeryds Golfklubb ligger Västerby naturreservat med härlig natur bestående av lövskog, vandringsleder och sjösystem.

Boende

Här finner ni 21 hotellrum fördelat på ombonade dubbelrum i huvudbyggnaden samt moderna nybyggda dubbelrum i vårt hotellannex. För större sällskap (6-8 personer) har vi 2 lägenheter med 2-3 sovrum, badrum, sällskapsrum och stort kök. Vi har en restaurang, med fullständiga rättigheter, som rymmer ca 80 gäster totalt. För grupper, konferens och fest är restaurangen öppen året runt. För större grupper har vi ett tält som ligger i anslutning till restaurangen där anordnar vi fester och grillkvällar. Tältet rymmer ca 100 personer.

Boendemöjligheter på Landeryds Golfbana i Linköping

Aktiviteter

I en sidobyggnad finner ni vårt aktivitetsrum, där kan ni utmana varandra i shuffle-board, Pong-spel, skyttesimulator, dart, nattduellen eller vår egna boxningsboll. Anslutning till aktivitetsrummet finns även vårt sällskapsrum Boren med sköna fåtöljer och soffor. Ni hittar i samma byggnad även en relaxavdelning med bastu samt en bubbelpool utomhus.

Konferens

Vesterby har en modern konferensavdelning med 3 konferenslokaler samt tre grupprum. Största konferenslokalen rymmer 40 personer, de andra två lokalerna mellan 10-15 personer. Om ni har egna önskemål om aktiviteter skräddarsyr vi det givetvis utefter era önskemål. Välkomna till en fantastisk herrgård med många möjligheter!

Välkomna!

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning