Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Är du Linköpingsbo och gillar Gamla Linköping så mycket att du och din familj kan tänka er att bli ambassadörer för besöksmålet? Då har ni chansen nu. Vi söker tre Linköpingsfamiljer som under ett år väljs ut som ambassadörer för Gamla Linköping.

Gamla Linköping är ett välbesökt besöksmål som de allra flesta Linköpingsbor har någon form av relation till. Undersökningar visar också att de som besöker området är väldigt nöjda och har stor benägenhet att rekommendera besöksmålet till andra. Däremot är det en stor andel Linköpingsbor som inte besökt Gamla Linköping på länge och en hel del har låg kännedom om vilka upplevelser som finns i besöksmålet. För att få Linköpingsbor att återupptäcka Gamla Linköping kommer Visit Linköping i samarbete med Kultur- och fritidsförvaltningen på Linköpings kommun att starta ett ambassadörsprojekt, som denna gång riktas till barnfamiljer boende i Linköping.

Vi söker tre Linköpingsfamiljer som under ett år blir utvalda som ambassadörer för Gamla Linköping. Att vara ambassadör innebär att du och din familj är ett ansikte utåt för Gamla Linköping. Ni kommer också att få en viktig roll att hjälpa oss att utvärdera våra upplevelser för att utveckla dem och bli bättre. I utbyte kommer ni att bjudas in till Gamla Linköping några gånger under året för att testa våra upplevelser.

Mer information om vad som krävs

Så här går ansökan till

För att ansöka fyller ni i formuläret nedan senast 30 maj. Motivera varför just ni bör bli utvalda som ambassadörsfamilj. Visit Linköping och Kultur- och fritidsförvaltningen väljer sedan ut tre familjer som meddelas senast 10 juni.

Ambassadörerna kommer att väljas ut av representanter för Visit Linköping och Kultur- och fritidsförvaltningen. När vi väljer vilka som får möjligheten att bli ambassadörsfamilj det här året kommer vi framför allt att värdera engagemanget som ni visar upp i er ansökan.

 

Ansökan till ambassadörsfamilj

Fyll i formuläret nedan för att ansöka. Det ska vara en vuxen person som ansöker.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange ditt naman. Vänligen fyll i ditt namn så att vi kan fortsätta.

Tyvärr verkar det som att e-postadressen du angav är felaktig. Var vänlig och skriv in din e-postadress igen på det här sättet: epostnamn@domän.se.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange ditt telefonnummer. Vänligen fyll i ditt telefonnummer så att vi kan fortsätta.

(OBS! för att söka måste ni vara bosatta i Linköpings kommun)

Oops! Det verkar som att du glömt att angett din bostadsadress. Vänligen fyll i så att vi kan fortsätta.

Oops! Det verkar som att du inte angett någon beskrivning av din familj. Vänligen fyll i en beskrivning.

Oops! Det verkar som att du inte svarat på om du kan delta på vårt ambassadörsevent den 28-29 juni. Vänligen svara så att vi kan fortsätta.

Oops! Det verkar som att du inte svarat på om du kan delta på vårt ambassadörsevent den 28-29 juni. Vänligen svara så att vi kan fortsätta.

Exempelvis har ni varit där förut, vad har ni gjort där, vad har ni för upplevelser av besöksmålet.

Oops! Det verkar som att du glömt att beskriva i er relation till Gamla Linköping. Vänligen fyll i så att vi kan fortsätta.

Oops! Det verkar som att du glömt att angett en beskrivning om varför er familj ska bli utvalda till ambassadörer. Vänligen fyll i så att vi kan fortsätta.

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Läs mer om Gamla Linköping