Media

Här hittar du bilder och filmer som du använder för att presentera Linköping.

För att se hur du ska använda bilder läs användarvillkoren här:

Användarvillkor bilder Sharing Linköping
Självklart vill vi att ni alla använder våra bilder. Men det finns vissa regler att förhålla sig till. Genom att ladda ner bilder från vår bildbank godkänner du nedan villkor för användning. Du kan alltid tipsa om bilder som du saknar, vi uppdaterar bildbanken löpande!  Bilder som används i annat syfte än vad vi godkänt kan komma att tas bort. 

Det här vill vi gärna att du gör med bilderna 

  • Ladda ner och använd bilder helt gratis under förutsättning att syftet är att marknadsföra Linköping som en attraktiv destination. Bilderna är uppdelade i marknadsföring av Linköping som mötesplats, besöksmål eller evenemangsstad samt en generell bild för Linköping som stadskärna och landsbygd.

Det här vill vi inte att du gör med bilderna

  • Sprida eller sälja bilderna vidare. Hänvisa annan intressent till vår bildbank för ny nedladdning och genomgång av villkor istället.

  • Använd inte bilderna för marknadsföring av annan plats eller i annat syfte än att stärka Linköping som destination.

  • Redigera bilderna förutom vid behov av att ändra format för att passa era marknadskanaler.

  • Lagra inte bilderna lokalt för andra framtida bruk. Gör en ny nedladdning och berätta nya syften med bildanvändning.

Ladda ner bilder här

Bilderna är uppdelade i fyra segment: "Generella Linköping", "Mötesstaden", "Besöksstaden" och "Evenemangsstaden". Välj lämpat segment utifrån vilken målgrupp du tänker kommunicera med.

Klicka här

Bildansvarig: Jennifer Berg 013-190 00 62 jennifer.berg@visitlinkoping.se

Ladda ner filmer härFilm om Linköping "Linköping där idéer blir verklighet"  - webbsida för att ladda ner film (extern länk, öppnas i nytt fönster)

För att ladda ner filmen som mpeg-fil gör så här: Klicka på Youtube-ikonen i nedre högra hörnet filmfönstret (ovan). Den dyker upp när du trycker på Play för att spela upp filmen här. Ställ dig sedan i webbläsarfönstret. Radera "https://www." och ersätt med ss och tryck sedan Enter. Då kommer du till en sida där du genom några enkla steg kan ladda ner filen till din dator som en mpeg-fil. 
 
Film Möten "Vi möts i Linköping" - webbsida för att ladda ner film (extern länk, öppnas i nytt fönster)

För att ladda ner filmen som mpeg-fil gör så här: Klicka på Youtube-ikonen i nedre högra hörnet filmfönstret (ovan). Den dyker upp när du trycker på Play för att spela upp filmen här. Ställ dig sedan i webbläsarfönstret. Radera "https://www." och ersätt med ss och tryck sedan Enter. Då kommer du till en sida där du genom några enkla steg kan ladda ner filen till din dator som en mpeg-fil.