Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Äta & dricka

Waynes Coffe

Allt deras egna kaffe är ekologiskt och Rainforest Alliance certifierat.

Besök webbplats
Waynes Coffee i LinköpingWaynes Coffee i Linköping

Varmt välkommen till Waynes i hjärtat av Linköping, precis i korsningen av Tanneforsgatan och Klostergatan. Ditt lokala favoritkafé!

De erbjuder allt från take away-luncher till underbart ekologiskt kaffe, hälsosamma smoothies och gudomliga bakverk. Kom in och låt dig väl smaka!

Är du sugen på en ljuvlig helgfrukost tillsammans med din käresta rekommenderas att beställa in någon av deras färska frukostfrallor, scones med cream cheese och blåbär, croissanter, ekologisk havregrynsgröt med sylt och kanel, färskpressad apelsinjuice och era favoritkaffe. Njut av de goda smakerna och texturerna och varandras sällskap i deras mysiga kafé medan nyvakna linköpare strosar förbi.

Har du en knapp lunchrast kan du svänga förbi oss och hämta upp en vegansk Oumph!-sallad, en wrap med handskalade räkor med spetskål och peruansk bulgur eller varför inte ett naantabröd med rostbiff och dragon. Sedan är det bara att kila tillbaka till kontoret och inta lunchen där.

Är du sen till en föreläsning på universitetet och fortfarande inte hunnit äta frukost är det bara att hoppa in och köpa en god frukostfralla eller en matigare surdegstoast med halloumiost, lagrad cheddar och grillad paprika tillsammans med en underbar latte med trippel espresso. Studerandet kommer gå på räls resten av dagen ska du se! Självklart har vi på Waynes både studentrabatt, Wifi och eluttag för den som vill ta med sig laptopen och studiekamraterna för att skriva på grupparbetet.

Är det en solig dag och du är sugen på picknick rekommenderar vi ett stopp hos oss på vägen till någon av Linköpings alla parker. Köp med dig en islatte blåbärsdröm, en smoothie med mango och ananas eller en frappe marängswiss tillsammans med en god chokladboll eller en cookie med mörk choklad och njut i det härliga vädret!

Waynes Linköping välkomnar dig till vår lilla oas!

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning