Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Musik

Candlemass till Platens Bar

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

Urfäder inom doom metal – Upplands Väsby-herrarna i Candlemass tar armkrok med Crank och ger sig ut på ett par datum i Sverige under hösten. Linköping och Platens Bar har turen att få vara med på kalaset – det vill du inte missa!

Candlemass, den svenska epic doom-eliten från Stockholm, har varit med i svängarna sedan 1985. Med flera svenska Grammisar i bagaget och en amerikansk Grammy-nominering för bäst Hårdrock/Metal 2019.

Bandets debutalbum “EPICUS DOOMICUS METALLICUS” släpptes 1986 och har sedan dess tagit sig en plats bland klassikerna i genren, tillsammans med uppföljaren “NIGHTFALL”. Båda album listas ofta som nämnvärda utstickare som haft stort intryck under sin epok – och med all rätt!

Candlemass fortsätter att vara ett av våra viktigaste och mest influerande band inom doom metal, med nästintill konstanta turnéer på venues från Tokyo till LA. Bandets helt unika form av tung, episk och kraftfull musik fortsätter att resonera med metal-fans över hela världen, även nästan 40 år efter att bandet kom till.

Nu ser vi fram emot ett fantastiskt gig med Candlemass på anrika Platens Bar i Linköping!

Hitta till Platens Bar

Du kanske också gillar

Bild på bandet Candlemass, 5 män i svarta kläderBild på bandet Candlemass, 5 män i svarta kläder

Musik

Candlemass till Platens Bar

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping