Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Prime Orchestra - Rock Sympho Show på Linköping Konsert & Kongress den 28 januari 2025Prime Orchestra - Rock Sympho Show på Linköping Konsert & Kongress den 28 januari 2025
Musik

Prime Orchestra – Rock Sympho Show

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)prime-orchestra.com

Den här musikshowen har blivit sensationell i Europa!

ROCK SYMPHO SHOW har fått en enorm framgång i många europeiska länder och nu kommer den äntligen till Sverige. ROCK SYMPHO SHOW är en två timmars musikadrenalinkick skapad av 35 musikanter och vokalister! Det är en helt ny show, proffsiga vokalister, ovanliga musikexperiment, ljuseffekter, en underbar scenografi men framför allt är det de gamla favorithitsen av bland annat COLDPLAY, NIRVANA, DEEP PURPLE, KISS, QUEEN, THE BEATLES, METALLICA, DEPECHE MODE, IMAGINE DRAGONS, EVANESCENCE och THE PRODIGY.

Bakom den här showen ligger ett hårt arbete och professionalismen av PRIME ORCHESTRA:s team. Samspelet mellan dirigenten och publiken skulle till och med kunna kallas för en ny genre av symfonisk stå-upp. Utan att säga ett ord kan dirigenten få hela publiken i extas.

Den moderna orkestern liknar inte längre någon klassisk sådan: nu handlar det om ett riktigt rockband med vokalister, kör, sträng- och blåsinstrument, slagverk och till och med levande dj-effekter.

Arrangör: PRIME ORCHESTRA

För en trevlig stund innan showstart!

umgås i vår lounge på Linköping konsert och Kongress

Unna dig något gott att äta och dricka innan din föreställning börjar. Hos oss hittar du matigare tilltugg, trevligt fika och barer med fullständigt sortiment. Välkommen in för något gott!

Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.

Praktisk information

Linköping Konsert & Kongress öppnar: 17:30
Biljettkassan är öppen: 18:00-19:00
Insläpp till evenemanget: 18:30
Evenemangsstart: 19:00
Längd: ca 2 timmar & 30 minuter
Paus: Ja

Övrig information

Hitta till Linköping Konsert & Kongress

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Du kanske också gillar

Färgglad bild med information om LKPG Culture Pop-UpFärgglad bild med information om LKPG Culture Pop-Up

Fri entré

Konst & kultur

LKPG Culture Pop-Up
  • , fler datum finns
Utställningen Carry me visas på Östergötlands museum 17/2 - 18/8Utställningen Carry me visas på Östergötlands museum 17/2 - 18/8

Konst & kultur

Carry me – 100 år av handväskor på Östergötlands museum
  • , fler datum finns
Leo S Maas med en gitarrLeo S Maas med en gitarr

Fri entré

Musik

Leo S Maas live på Mickey’s Strandfik

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping