Linköping Kajak

Erbjuder guidade gruppturer och uthyrning av kajaker i Linköping och i Kinda kanal. Perfekt för kompisgänget, arbetsgruppen, i samband med konferens, kick-off, möhippa eller svensexa. På Kinda kanal och sjösystemen strax söder om Linköping finns några av Sveriges finaste paddelvatten.

Nyhet för i år är att du nu kan hyra kajak i Viggeby vid vackra Rängen! Boka din kajak på hemisdan och hämta ut den i självbetjäning på plats i Viggeby. 

Med kajak kan ni vattenvägen färdas sammanlagt ca 10 mil i en unik kulturhistorisk miljö och uppleva slott, kyrkor, slussar och en fantastisk natur på nära håll. Välj till exempel att paddla en heldag i vackra Järnlunden, kvällspaddling med bastubad, äventyrspaddling för de som gillar utmaningar eller varför inte prova den unika slottspaddling.

Kombinera gärna paddlingen med en skön övernattning efter kanalen. Exempel på turer: Slottspaddling, Bastupaddling, Äventyrspaddling, halv-, hel- eller två- dagars tur med övernattning. Gilla på facebook: www.facebook.com/linkopingkajak

Besök webbplats

 


Linköping
jonathan@linkopingkajak.se