Outdoortime

Direkt vid stångån bakom Scandic City kan man hyra kajak och uppleva Linköping från en ny sida. Det är öppet alla dagar 6-21, man bokar och betalar på Outdoortimes hemsida sedan får man via mail koder till de kajaker man hyrt och kan ge sig av själv. Flytväst och paddel ingår i hyran. 

Outdoortime (f.d. Grebokajak) erbjuder förutom en kajakuthyrning i Linköpings City och Grebo också flera olika paket där man kan uppleva Kinda kanal från kajak eller till fots. Du kan t.ex. paddla kinda kanal en väg och skapa ditt egna äventyr, eller lyxa till det med att boka tentipi glamping med all inclusive. Eller varför inte prova på att paddla med guide och bo i trädtält?
 

Besök webbplats

Bokningsbara paket med kajak

Kajak - paddla Kinda Kanal en väg

Vi erbjuder också bekvämt upplägg där man tar bussen till startplats Hjulsbro sluss eller Grebo, och sedan paddlar Kinda Kanal till vår stsation i Linköping City där man lämnar kajakerna.

Man kan också skapa sitt eget äventyr, t.ex. starta i Rimforsa och Paddla till Grebo, eller hela vägen in till Linköping.

fr. 430 kr/person

 

Tentipi glamping

Kombinera vandring på Östgötaleden med boende i Tentipi glamping tält, eller bara njut av ett annorlunda boende.

Tältet är redo, med säng och vedeldad kamin utsikt över landskapet och vacker fågelsång.

Du har tillgång till WC och Dusch, och skapar själv din upplevelse.

fr. 1190kr


Kajak - Tentipi glamping "slussvaktaren"

Nybörjarvänligt paddeläventyr med en natt i Tentipi glamping tält, beläget precis bredvid en av slussarna i Kinda kanal. 2 dagars paddling och 1 natt i Tentipi glamping tält.

fr.1995 kr


Kajak - Tentipi glamping "livsnjutaren"

3 dagars paddling, 1 natt på hotell med möjlighet till sjöbastu och god mat och 1 natt i Tentipi glamping tält. Bekvämt upplägg med transport till startplatsen.

fr. 2995 kr


Kajak & Vandring - Tentipi glamping "vandra och paddla"

Kombinera en dags vandring på Östgötaleden med en dags paddling, samt boende i Tentipi glamping tält.

fr. 1895 kr


Läs mer och boka här

 


Stångebro
582 26 Linköping
info@grebokajak.se