Götas Café & Äventyrsgolf
Götas Café & Äventyrsgolf
Götas Café & Äventyrsgolf

Götas Café & Äventyrsgolf

Till den plats som många betraktar som en av Göta Kanals främsta turistpärlor kommer årligen hundratusentals tillresta Linköpingsbor och fritidsresenärer från hela världen. Rekreationsområdet kring Karl Johans slusstrappa och båtlivet i Berg är omtyckt tack vare att platsen har närheten till allt.

Här finns såväl bad- och fiskevatten som storslagen grönska, livsmedelsaffär och restaurang. På kort cykelavstånd och med goda bussförbindelser till storstaden Linköping hittar du dessutom ett brett utbud av kultur, nöjen och shopping. Bygden andas historia, där den över sjuhundra år gamla klosterkyrkan i Vreta Kloster och Baltzar von Platens livsverk Göta Kanal står i centrum, och vid platsen kring hamnbassängen finns möjlighet att aktivera sig med äventyrsgolf, caféer, avslappning och nöjen, allt med boendet i direkt anslutning, antingen som gäst vid vårt vandrarhem eller som tillrest med husbil och som husvagnsresenär.

Ett litet stenkast från Göta Kanal hittar Du Götas Café som väl får betraktas som hjärtat av den helhet som besökaren möts av i Berg. Personlig service och ett bra urval av kaffe och thé, kalla drycker samt godis och bakverk, såsom bullar och wienerbröd från lokala bagerier, kännetecknar Götas Café.

Besök webbplats
 


Oskars slussar 2
Linköping