Sjöberga Islandshästgård
Sjöberga Islandshästgård
Sjöberga Islandshästgård

Sjöberga Islandshästgård

Islandshästgård med turridningar och stuguthyrning, samt bo med häst. Ett charmigt boende på semestern eller för besöket i Östergötland för upp till 8 personer. Lilla Sjöberga ligger med ett lugnt och enskilt läge vackert i skogskanten ett par stenkast från Ekenäs slott i Linköping. Stugan ligger bara ett hundratal meter från huvudgården på Sjöberga Islandshästgård.

För barnfamiljen en bra utgångspunkt för dagsutflykter till Kolmården och Astrid Lindgrens Värld. Stugan (67 kvadratmeter) uthyres för självhushåll och 5 ordinarie sängplatser (alla golvsängar - inga våningssängar) samt upp till 3 extrabäddsplatser. Lakan/sängkläder medtages alternativt hyres mot tillägg. Lilla Sjöberga har alla bekvämligheter med indraget varmt och kallt vatten, fast värmesystem, toalett (WC), dusch, stort bondkök med kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kylskåp, frys, micro, elspis och vedspis, vardagsrum med TV, video och rörspis.

Öppen för uthyrning året runt. Det finns även rum att hyra och boende i husvagn. Boende med häst. Ta med egen häst eller hyr den på plats.

Besök webbplats
 


Mauritsholm, Ekenäs slott, Sjöberga 1
585 94 Linköping


info@sjoberga.se