Konsthallar och gallerier

I Linköping finns flera konsthallar och gallerier för den konstintresserade. Och om du inte redan är konstintresserad så ta chansen att kliva in i någon av stans gallerier och njut av konst i olika former. Kanske upptäcker du ett nytt intresse! Besök respektive galleris webbsida för information om aktuella utställningar.

Galleri Blå

Galleri BLÅ - en mötesplats för dig som uppskattar spännande och intressant konst.

Galleri Gjuteriet på Skylten

Galleri Gjuteriet är Skyltens lokal för konstutställningar. Här kan du se alla former av konstnärliga uttryck som presenteras av både etablerade konstnärer och amatörer. Besök Gjuteriets webbplats för ...

Galleri Krogen Amerika

Krogen Amerika är Östergötlands kollektivverkstad för konstnärer som arbetar med grafik. Huset som är ett av Linköpings äldsta uppfördes i början av 1700-talet alldeles efter den stora branden. I dag ...

Galleri Magnifik - Missionskyrkan

Åtta gånger varje år förändras Missionskyrkans övervåning. Då byter väggarna skepnad, och alla besökare möts av nya bilder, nya uttryckssätt.
vy från utsidan av galleriet innehållande en mängd tavlor

Galleri Melefors

Vi förmedlar konst i och utanför Sverige, i nära samarbete med konstmarknaden, konstnärer, privatpersoner, företag & konstföreningar.

Galleri R

Galleri R har 6-8 utställningar per år med både svenska och internationella konstnärer som visar upp sitt måleri, akvareller, skulpturer, glas och grafik.

Galleri Vända Sida

Välkommen till konstgalleriet Galleri Vända Sida, som är inrymt i Linköpings stadsbibliotek.