Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Projektledare möten

Simon Hurtig

013-190 00 53 | simon.hurtig@visitlinkoping.se

Följ mig på LinkedIn
Bild på Simon Hurtig som arbetar med konferenser, företagsevent och mässor på Visit Linköping & Co.Bild på Simon Hurtig som arbetar med konferenser, företagsevent och mässor på Visit Linköping & Co.

Lägg dina önskemål i Simons händer

I Simons händer kan du lämna dina önskemål och sen se dem uppfyllas. Från idé till färdigt resultat – Simon är med dig hela vägen. 

Glädje, ska genomsyra hela processen vi har tillsammans – från morgonkaffet under det första mötet till den sista detaljen vi sätter i körschemat. Jag finns med dig hela vägen från lös idé till färdigt resultat och uppföljning.

Under din konferens eller event så är målet att du ska känna ett lugn om ditt evenemang är i trygga händer. Du ska känna att du som arrangör kommer att bli 110% nöjd med resultatet.

Med en förståelse av branschens uppbyggnad har jag både erfarenhet och kunskap som kommer att finnas till hjälp för din planering. Vill du våga tänka nytt och göra något annorlunda har jag flera tankar på vilka trender och guldkorn vi kan använda oss av för att göra dina gästers upplevelse till något unikt. Hör av dig redan nu så dina idéer kan gå från tanke till verklighet över en kopp kaffe!

Glädje, ska genomsyra allt vi gör – från morgonkaffet under det första mötet till det sista detalj-samtalet om körschemat!

Simon Hurtig, Projektledare möten

Är det något mer du undrar över?

Tveka inte att kontakta mig!

Simon Hurtig

Boka ett möte idag

Fyll i

Fyll i