Vårdnäs Stiftsgård

Vårdnäs stiftsgård är mer än ett hotell med restaurang och konferens – det är en plats för möten, vila, naturäventyr och goda måltider. Vi vill inspirera, beröra och skapa lust att besöka oss – igen och igen.

Vi brukar säga att här kan man bo i allt från vindskydd till hotellrum. Våra personligt inredda hotellrum finns såväl som enkel eller dubbelrum. Gäster med funktionshinder har hela 10 rum att välja på. Är du allergisk har vi några rum med speciella textilier i möblerna. Alla hotellrum har tv och trådlöst internet finns tillgängligt över hela anläggningen. Vårdnäs är rökfritt på samtliga rum. Det bästa med våra hotellrum finns egentligen på andra sidan fönstret. Naturen som erbjuder tystnad, lugn och ro. Men kikar vi in ett litet tag så kan vi berätta att alla våra hotellrum håller en god standard med såväl tv som trådlöst internet på rummet.

Vi kan erbjuda totalt 27 enkelrum och 20 dubbelrum. Oavsett om du väljer att bo i hotell eller flerbäddsrum kommer du märka vår omsorg lite extra när du kommer in på rummet. En liten present väntar alltid på dig som en hälsning från dina vänner på Stiftgården Vårdnäs. Om du söker ett prisvärt övernattningsalternativ ska du boka vårt flerbäddsboende. Sköna sängar fördelade på 4-6 bäddsrum. Perfekt för exempelvis konfirmations- eller idrottsläger där budgeten ibland är begränsad. Men även du som söker ett billigt boende för en natt eller två har här ett bra alternativ. I anslutning till våra flerbäddsrum finns gemensamma duschar och toaletter. Dessutom en gemensam tvättstuga om ni blir kvar längre tid. Vårt gemensamma kök kan hyras för grupper som vill sköta egen matlagning. Då har ni dessutom tillgång till en gemensam samlingssal för måltider och undervisning. Enkelt och praktiskt!

Om du vill släppa all bekvämlighet för en natt eller två vågar vi påstå att vi har en optimal upplevelse inför nästa övernattning. Vackert belägna med utsikt över vattnet kan vi erbjuda två vindskydd placerade omkring en eldstad. Varje vindskydd rymmer ungefär 10 personer och när du bokar en natt hos oss ingår ett rejält lass torr ved.

Besök webbplats

 


Stiftgården Vårdnäs
590 45 Brokind


info@vardnas.com