Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Se & göra

Elbilslandet

Lekfull trafikskola för barn med elbilsäventyr!

Besök webbplats
Barn som åker elbil vid elbilslandet i Bergs Slussar i Linköping.Barn som åker elbil vid elbilslandet i Bergs Slussar i Linköping.

Elbilslandet erbjuder en unik och spännande upplevelse för barn mellan 3 och 9 år genom att skapa en lekfull och lärorik miljö där de kan utforska världen av trafik och bilkörning.

Med en miniatyrstad utrustad med vägar, rondeller, broar, och trafikskyltar, får barnen en oförglömlig chans att lära sig grundläggande trafikregler och respekt för andra trafikanter på ett sätt som är både underhållande och pedagogiskt.

Vår verksamhet sträcker sig bortom traditionella lekplatser genom att införa en interaktiv dimension där barn kan köra eldrivna bilar, motorcyklar, och även arbetsfordon som grävmaskiner och traktorer. Dessa fordon är specialanpassade för barnens säkerhet och utformade för att efterlikna den verkliga körförnimmelsen, komplett med funktioner som blinkers och tuta, vilket ger en autentisk upplevelse.

Sedan vår öppning 2021 har Elbilslandet snabbt blivit en favoritdestination för familjer, skolutflykter, och barnkalas. Vår verksamhet är inte bara en rolig utflykt för barnen utan också en lärorik erfarenhet som förbereder dem för framtiden på vägarna, allt medan de spelar och skrattar.

Förutom den praktiska körupplevelsen avslutas varje besök i Elbilslandet med att barnen får sitt alldeles egna “körkort för elbil”, ett minne som de kan ta med sig hem. Vår vision är att fortsätta expandera och dela denna glädjefyllda och bildande upplevelse med fler barn runtom i Sverige, och bjuda in alla familjer till en dag full av lärande, skratt, och äventyr hos Elbilslandet.

Information

Hitta till Elbilslandet

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning