Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Se & göra

Galleri Melefors

Upplev en unikt bred katalog med internationellt erkänd konst i hjärtat av stan

Besök webbplats

Välkommen till Galleri Melefors för att njuta av ett internationellt slagkraftigt konstgalleri i hjärtat av Linköping stad. Med regelbundna utställningar i konstnärernas närvaro och spännande events samt en bred katalog av etablerad samlarkonst och en genomtänkt och framtidsintressant nutida katalog är Galleri Melefors ett givet besöksmål i Linköping.

Konst för alla smaker

Med genuina kontakter och erfarenheter från konstmarknaden i ryggen har Galleri Melefors en unik bredd av konst i måleri, skulptur och konstglas från sent 1800-tal, klassisk och modern 1900-tals konst tillsammans med en utvald katalog av framtidsintressanta nutida konstnärer. Utforska vår breda samling av etablerad samlarkonst som Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Helmer Osslund med flera. Vår noggrant utvalda samling av nutida konstnärer inkluderar Bertil Vallien, Astrid Sylwan, Lars Lerin, Emilia Linderholm, Christian Koivumaa, Robert Hilmersson och många fler.

Din guide till konsten

Besök vårt galleri i Linköping för spännande utställningar och utforska hela katalogen online. Vårt team med gedigen erfarenhet inom konst och en egen ramverkstad anpassar ditt verk för ditt hem. Med vårt nätverk inom konstvärlden och många framgångsrika privatförmedlingsuppdrag i ryggen kan vi hjälpa dig både med köp- och säljuppdrag.

Köp konst online

Hos oss är köp av kvalitativ originalkonst enkelt och prisvärt. Vi erbjuder fri leverans inom Sverige utan extra kostnader. Det pris du ser är det du betalar. Om du är osäker på hur konsten kommer att passa i ditt hem kan du kostnadsfritt reservera ett verk och boka en visning i vårt galleri i Linköping.

Välkommen att stiga in i konstens värld!

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Få tips och inspiration om vad som händer i Linköping

Fyll i dina uppgifter så skickar vi dig tips om evenemang, aktiviteter och annat som kan vara intressant för dig.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange vilken stad du bor i. Vänligen fyll i din stad så att vi kan fortsätta.

För att vi ska kunna behandla din prenumeration behöver du godkänna vår integritetspolicy.