Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Se & göra

Teaterns hus

Lokal kultur som bäst! Kulturskola, uppsättningar och scenkonst.

Besök webbplats
Teaterns husTeaterns hus

Teaterns Hus har en bred scenisk produktion med flera ensembler samt en stor och bred kulturskola med många engagerade ledare och deltagare.

Över 200 barn, ungdomar och vuxna aktiverade i kulturverksamhet runt scenkonst varje vecka. Från 4 år och upp till pensionär. Teaterns hus/ Globengruppen är till antalet deltagare, verksamhet, produktioner samt till antalet föreställningar, Linköpings utan tvekan största teaterförening.

Föreningen arbetar brett och gränsöverskridande med amatörer som proffs, barn/ungdomar och vuxna. Teaterns Hus administrerar flertal sektioner och ensembler, var och en med sina specifika uppgifter och uppdrag.

Ung som gammal – ny som erfaren – amatör som proffs – alla är välkomna och vi försöker guida er vidare bland i vårt utbud. – här finns repetitioner, föreställningar som kurser.

Välkommen både som deltagare och åskådare. Vi är ett brett scenkonsthus med plats för alla. Genererar glädje, gemenskap och ansvar – både för oss själva som för produktionerna som för huset och dess tre olika scener.

Liknande aktörer

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Få tips och inspiration om vad som händer i Linköping

Fyll i dina uppgifter så skickar vi dig tips om evenemang, aktiviteter och annat som kan vara intressant för dig.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange vilken stad du bor i. Vänligen fyll i din stad så att vi kan fortsätta.

För att vi ska kunna behandla din prenumeration behöver du godkänna vår integritetspolicy.