Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Helkväll i Linköping

Tagga till innan showstart och fortsätt med en fartfylld kväll när ridån har gått ned!

Gör det till en helkväll i LinköpingGör det till en helkväll i Linköping

Ser du fram emot en konsert, show eller föreställning i Linköping? I stan hittar du stort gott utbud av restauranger, aktiviteter och boenden – passa på att göra evenemangskvällen till en helkväll!

Nedan finner du tips och förslag på vad du och dina vänner, din familj eller kanske dina kollegor kan hitta på för att göra er helkväll i Linköping komplett.

Tagga till inför kvällen

Vad sägs om lite bowling, aktivitet, en god middag eller varför inte lite shopping? Bara fantasin sätter gränserna på hur du taggar till evenemanget!

Kommande evenemang

Känner du dig sugen på standup, konsert eller musikal? I Linköping hittar du allt möjligt, och här nedan hittar du bara några av de kommande upplevelserna du inte vill missa!

Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024

Teater och underhållning

HAIR MUSIKALEN
Tomas Andersson Wij kommer till Linköping Konsert & Kongress den 26 aprilTomas Andersson Wij kommer till Linköping Konsert & Kongress den 26 april

Musik

Tomas Andersson Wij – Vårturné
Pernilla Wahlgrens Happy Ending på Konsert & KongressPernilla Wahlgrens Happy Ending på Konsert & Kongress

Teater och underhållning

Pernilla Wahlgrens Happy Ending
Artister i Late Night StandupArtister i Late Night Standup

Teater och underhållning

Late Night Standup
Batra & Glans 30 år tillsammans i Saab ArenaBatra & Glans 30 år tillsammans i Saab Arena

Teater och underhållning

BATRA & GLANS 30 ÅR TILLSAMMANS
Benjamin Ingrosso - Better Days Tour på Stångebrofältet i Linköping den 2024-08-03Benjamin Ingrosso - Better Days Tour på Stångebrofältet i Linköping den 2024-08-03

Musik

Benjamin Ingrosso – Better Days Tour

Kvällen är väl inte slut där?

Kvällen är ung och Linköping har mycket att erbjuda! Varför inte fortsätta kvällen på någon av Linköpings alla pubar eller nattklubbar? Det finns även ett stort antal hotell och boenden så du kan få en god natts sömn.