Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

SM-veckan i Linköping 2022

Kanotpolo på Kinda kanal, rullskidor mitt i innerstan och cricket i Vidingsjö. 28 juni-3 juli avgörs SM-veckan i Linköping och runt 4 000 idrottare tävlar om SM-titlar i 32 idrotter. SVT direktsänder från evenemanget. Välkommen till idrottsfesten! 

...

TimeOut SM-festen

Som värdstad för SM-veckan har Linköping nöjet att bjuda in till TimeOut - SM-festen i Trädgårdsföreningen 30 juni - 2 juli. Här kan du ta en liten paus från SM-tävlingarna och njuta av skönt häng och aktiviteter för såväl stora som små! 

Sommar i Linköping – Svemester i Östergötland

Välkommen till en fantastisk sommar i Linköping! Här kan du utforska inte bara en, utan två historiska kanaler, besöka mysiga smultronställen och testa på sommarens nyheter som tillkommit med hjälp av ...

Johan & Björn i Linköping

De goda vännerna Johan & Björn åkte snålskjuts med passagerarbåten M/B Stockholm från Värmland ner till Linköping enbart för att semestra lite i vår härliga stad! Häng med på resan de kommande veckorna!

Premiär måndag den 27 juni.


Sök hotell i LinköpingPowered by


See what other visitors recommend in Linköping