Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

Gyllene Tider GT40 - Avskedsturnén

13/7
Sommartider, hej då! - Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné. För sista gången i Linköping har du chans att se Gyllene Tider och njuta av deras fantastiska sommarhits på Stångebrofältet den 13 juli.
Bild på Saab Arena

Evenemang på Saab Arena, Linköping

Vintern på Saab Arena börjar rundas av och vårljuset tar allt mer plats. Men mars lyser fortfarande starkt med Mia Skäringer - Avig Maria - No More Fucks to Give. Föreställningen är sedan länge utsåld, men det finns ett begränsat antal ...

Aktiviteter under sportlovet i Linköping

Dags för sportlov!

Under sportlovet händer en hel del för barn och ungdomar i Linköping. Klicka på länken för att se ett urval på vad du kan hitta på. Se även vår evenemangskalender för fler tips.
 Sportlovsprogram (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Tips på vinteraktiviteter!

Här har vi samlat tips till dig på aktiviteter när snön ligger vit på marken och du vill susa ner från en pulkabacke, du vill snöra på dig skridskorna, testa skidorna eller bara hitta på något kul när det är lite för kallt ute. För mer inspiration se ...

NärCon Vinter & Cosplay-SM 2019

22/02

Välkommen till Sveriges största konvent med tv-spel, cosplaytävlingar, internationella butiker, paneler, lekar, serier, anime, manga, k-pop, j-fashion, rollspel, brädspel, allt annat nördigt och ...


Sök hotell i LinköpingPowered by

#none

Follow us!

Mycket och brett bland evenemangen under vår och sommar!

Vad kan vi se fram emot för evenemang i vår och sommar, Anders?

– Vi har förlängt och intensifierat vårt samarbete med BBC-produktionerna vilket är fantastiskt roligt, berättar Anders Thorén, eventproduktionschef på Visit Linköping. Efter Planet Earth så är det nu dags för Blue Planet II med mixen av naturfilm och Prags symfoniorkester den 16 februari.

Efter fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.

– Och för sista gången i Linköping har du chans att se bandet och njuta av deras sommarhits på Stångebrofältet. Sommartider hej då! – efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné.

Mia Skäringers ”No More Fucks To Give”, är slutsåld i mars. Hon beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig.”
– Nu kommer hon tillbaka den 3:e gången den 17 november!, missa inte chansen att se den här viktiga föreställningen, uppmanar Anders. Ta med gänget och sitt i loge eller restaurang!

– Vi gör en satsning i Bergs slussar med både Diggilo och BAO, Benny Anderssons Orkester. Diggilo med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt.

Konsert & Kongress har något för alla under våren och sommaren. Vad sägs om Eric Gadds succéshow OMG, Seinabo Sey, ”Tallest Man on Earth”, succéartisterna från Så Mycket Bättre: Albin Lee Meldau och STOR.

– Allt från Silvana Imam, ordkonstnären Emil Jensen till Jecko & Jessie för barnen. Vi är stolta över att vi kan erbjuda något för alla!

Hitta fler evenemang genom att klicka här

Text: Östgöta Correspondenten


See what other visitors recommend in Linköping