På Bageri Normandie vill de erbjuda ett mathantverk med smaker från Frankrike. Franska klassiker som baguetter, croissanter och pain au chocolat får dela plats med självklara svenska inslag som bullar och bröd.
De erbjuder även frukost och lätta luncher. Varje fredag och lördag gör de éclairs, ett franskt bakverk gjort på en speciell fluffig deg som heter pâte à choux, som fylls med olika krämer. Smakerna varierar från vecka till vecka.
I hjärtat av deras fina lokal finns bageriet, med sin öppna produktion där du kan se hur bagerihantverket går till. De använder alltid ekologiska mjöler från svenska kvarnar, och bakar deras bröd på surdeg. I sitt lilla café kan du sitta ner och ta en kopp kaffe och en croissant samtidigt som du ser bagarna arbeta.
Välkommen!
Foto: Fotograf Satu
Information
- Torggatan 1B, 582 19 Linköping
- Öppna i Google Maps
- bagerinormandie.se
- info@bagerinormandie.se
Hitta till Bageri Normandie
Kunde inte hitta några poster
Försök med en annan filtrering eller sökning