Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Reklambild för Albin Lee Meldaus turnéReklambild för Albin Lee Meldaus turné
Musik

Albin Lee Meldau – The Discomforts Tour

  • Saab arena
  • Arrangör: FKP Scorpio i samarbete med All Things Live och Wasserman.
Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

I vinter får vi följa med när Albin Lee Meldau höjer ribban ytterligare och ger sig ut på “The Discomforts Tour”, vilket blir hans största turné hittills.

“Jag ser verkligen fram emot höstens turné, ska bli så otroligt kul att resa runt Sverige och att få stå på scenen med mitt grymma band och möta min publik. Extra roligt är det att jag då har släppt mitt nya, engelska album och vi kommer bjuda på de nya låtarna i liveversioner, men självklart även gamla favoriter.” säger Albin.

Efter att ha nått stora framgångar 2023 med en utsåld spelning på Avicii Arena, en fullbokad sommarturné och den slutsålda “Hommage på svenska”-turnén under hösten, får vi nu uppleva Albin på ett sätt vi aldrig gjort tidigare när han intar sju av Sveriges största arenor.

I höst släpper Albin även sitt andra album på engelska. Albumet, som har London som inspiration, är ett samarbete med den brittiske producenten Eg White (känd för sitt arbete med artister som Adele och Florence + The Machine) både i låtskrivandet och i produktionen. Fem singlar har redan släppts för att ge oss ett litet smakprov på vad vi kan förvänta oss, däribland senaste singeln ”Sinking Like A Stone” vilket släpptes 18 april.

Biljetter släpps torsdag 25 april 10:00 via FKP Scorpio.

Praktisk information

Saab arena öppnar: 18:00
Biljettkassan är öppen: 18:00
Insläpp till evenemanget: 18:00
Evenemangsstart: 19.30
Längd: 2 timmar
Paus: Nej
Åldersgräns: 13 år

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan i länkrutan.

Psst! Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Meny

Förrätt: Sotad lax
Äpple | Picklad fänkål | Citronmajo | Rågbrödscrunch

Huvudrätt: Bogfilé
Rostad morotspuré | Vitpepparsås | Bakade betor | Grönkål

Veg alt.
Parmesanbakad Spetskål
Rostad Morotspuré | Bryntsmör | Bakade betor | Grönkål | Solroskärnor

345 kr ink moms

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta LHC på mejl.

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många evenemangbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping

Du kanske också gillar

Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024

Musik

Lars Winnerbäck
Diggiloo 2024 i Linköping den 11 augustiDiggiloo 2024 i Linköping den 11 augusti

Musik

Diggiloo
Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.

Festivaler

Bonfire Festival 2024
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning