Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
N/A
N/A
Affisch för musikfestivalen AttiRyd 2024 i Linköping.Affisch för musikfestivalen AttiRyd 2024 i Linköping.
Festivaler

AttiRyd

ATTiRYD är en den första musikfestivalen av sitt slag i hjärtat av Ryd!

Ryds Herrgård, Klubb John Doe, City To City och Klubb Din Mamma gått samman för att återuppliva kulturlivet och skapa en minnesvärd helg den 24-25 maj för alla Linköpingsbor!

Fredagen kl. 12-18 kommer området fyllas av lokala utställare för en familjevänlig introduktion och uppvisning av Linköpings och Ryds kulturliv, tillsammans med lite musik och underhållning. Kl 19:00 på fredagskvällen slår portarna upp för 18+ för musikdelen av festivalen som fortsätter in på natten och pågår under hela lördagen också. Mer info och lineup finnes på hemsidan!

ATTiRYD är inte bara en folkfest, utan det är en möjlighet att fördjupa sig i Linköpings kulturliv och stötta vårt mål att skapa en starkare gemenskap i Ryd. Vi räknar med att alla är där för att göra den här helgen minnesvärd tillsammans med oss!

Välkomna!

Hitta till Ryds Herrgård

Du kanske också gillar

Logga för Festival of the midnight sun. Vit bakrund, orange cirkel och ljus text.Logga för Festival of the midnight sun. Vit bakrund, orange cirkel och ljus text.

Festivaler

Festival of the midnight sun
  • , fler datum finns
Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.

Festivaler

Bonfire Festival 2024
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping