Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Batra & Glans 30 år tillsammans i Saab ArenaBatra & Glans 30 år tillsammans i Saab Arena
Teater och underhållning

BATRA & GLANS 30 ÅR TILLSAMMANS

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar.

Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

–  Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan i länkrutan.

Psst! Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Praktisk information

Insläpp till evenemanget: 18:00
Evenemangsstart: 19:30
Längd: 90 min
Paus: Nej

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: vår webbplats (visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta LHC på mejl.

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många evenemangbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Lennie Norman Best of Gubbvarning Live - Finalen på Linköping Konsert & Kongress den 23 mars.Lennie Norman Best of Gubbvarning Live - Finalen på Linköping Konsert & Kongress den 23 mars.

Teater och underhållning

Lennie Norman Best of Gubbvarning Live – Finalen
Jonatan Unge Sola på Linköping Konsert & Kongress 240324Jonatan Unge Sola på Linköping Konsert & Kongress 240324

Utsålt

Teater och underhållning

Jonatan Unge Solo
  • , fler datum finns
Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström på Konsert & Kongress i Linköping den 27 mars 2024Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström på Konsert & Kongress i Linköping den 27 mars 2024

Teater och underhållning

Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström
En bild på Mark Levengood framför en röd ridå.En bild på Mark Levengood framför en röd ridå.

Teater och underhållning

En trevlig kväll med Mark Levengood

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping