Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Benjamin Ingrosso - Better Days Tour på Stångebrofältet i Linköping den 2024-08-03Benjamin Ingrosso - Better Days Tour på Stångebrofältet i Linköping den 2024-08-03
Musik

Benjamin Ingrosso – Better Days Tour

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra. Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken.

Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024!

Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

Praktisk information

Insläpp till evenemanget: 18.00
Evenemangsstart: 20.00
Längd: 2 timmar Obs! Tiderna är ca-tider
Plats: Stångebrofältet, endast ståplats
Åldersgräns: Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år)

13-ÅRSFLAGGOR
Vi kommer att ha 13-årsflaggor uppsatta för de som har köpt barnbiljetter. Där får de personer som är under 13 år stå, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå. Detta gäller oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.

BILJETTHANTERING
Det kommer inte att sälja fysiska biljetter i en biljettkassa på plats. Köp görs online.

VÄSKFÖRBUD
På konserten tillämpas totalt väskförbud. Enda undantag är väskor av medicinska skäl (intyg krävs) samt skötväskor.

Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

♥ Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

 INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive våra konserter och festivaler, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor.

Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid! På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma.
Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Uthämtning av biljetter
Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

Lämna bilen hemma
Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

Rökfritt
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Livenation önskar dig en underbar konsertkväll!

Hitta till Stångebrofältet

Stångebrofältet finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 13 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Leo S Maas med en gitarrLeo S Maas med en gitarr

Fri entré

Musik

Leo S Maas live på Mickey’s Strandfik
Bild på Bach i en ram och Pink Floyds loggaBild på Bach i en ram och Pink Floyds logga

Fri entré

Musik

Pink Floyd möter Bach i Klockrike kyrka

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Missa inte vad som händer i Linköping!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få tips och inspiration om evenemang.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange vilken stad du bor i. Vänligen fyll i din stad så att vi kan fortsätta.

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping