Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Diggiloo 2024 i Linköping den 11 augustiDiggiloo 2024 i Linköping den 11 augusti
Musik

Diggiloo

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Och det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse.

Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom vi som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker.

Nu laddar vi för att åka ut på vägarna och vi tar med oss vår Diggiloo-soffa, själva symbolen för vår gemenskap. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss.

Så hjärtligt välkommen att ännu en gång skratta, jubla, sjunga och dansa med oss medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen.

Praktisk information

Insläpp: 16:00
Eventstart: 18.00
Plats: Stångebrofältet
Åldersgräns: Ingen åldersgräns, Diggiloo är ett barnvänligt evenemang.

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

♥ Mat & dryck
Diggiloo är så mycket mer än bara härlig musik! God mat och dryck till exempel, vi har nämligen med oss vår egen Diggiloo-restaurang. Där vi serverar allt från välsmakande enklare maträtter till öl, vin och alkoholfria drycker. Utöver det så har vi flertalet kiosker på området, där du kan köpa godis, läsk, kaffe, kakor och korv etc. I vår souvenirshop på arenan hittar du dessutom utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filtar, ponchos, och öronproppar.

♥ Biljetter
För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70. För personlig service tfn. 0455 – 61 97 00.
Tillgänglighetsanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kr tillkommer.
Grupper (över 30 personer), bokas via julia@krall.se
Biljettpris från 495 kr. Två barn t.o.m. 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).
På de allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

♥ Bra att veta
Fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen/tillhyggen som kan skada någon annan är, av naturliga skäl, ej tillåtet att ta med sig in på området. Picknick får följa med men vanligt glas får ej medtagas, endast plast. OBS! Vi följer utvecklingen kring väskförbud, det innebär att reglerna kring medhavd picknick kan komma att förändras. Egen stol får också följa med men endast om du har en biljett i kategorin sittplats i det gröna. Paraply får tas med in på området, men inte fällas upp under show. Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

♥ Uthämtning av biljetter
Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

♥ Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

♥ Lämna bilen hemma
Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

♥ Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

♥ Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

♥ Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

♥ Rökfritt
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer.

Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!

Hitta till Stångebrofältet

Stångebrofältet finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024

Musik

Lars Winnerbäck
Diggiloo 2024 i Linköping den 11 augustiDiggiloo 2024 i Linköping den 11 augusti

Musik

Diggiloo
Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.

Musik

Bonfire Festival 2024
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping