Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024
Teater och underhållning

HAIR MUSIKALEN

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av nästan 85 000 gäster i Stockholm åker på arenaturné våren 2024.

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Föreställningen presenteras av Krall Entertainment och GL Nöje.
Regi och översättning av Rikard Bergqvist.

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan i länkrutan.

Psst! Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Praktisk information

Insläpp: 18:00
Showstart: 19:30
Lokal: Saab Arena
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter, inklusive paus
Paus: Ja
Åldersgräns: Rekommenderas från 7 år med målsman.

Väskförbud
På Saab arena råder totalt väskförbud vid evenemang. Detta innebär att inga väskor får tas med in på arenan. Undantaget är personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på evenemanget och personer med barn som har behov av skötväska kan alltid ta med dessa väskor in på evenemang. Dock kommer väskorna noggrant att genomsökas och kontrolleras utanför entrén.

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: vår webbplats (visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta LHC på mejl.

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många evenemangbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024Musikalen Hair kommer till Saab Arena i Linköping den 8 mars 2024

Teater och underhållning

HAIR MUSIKALEN
Från Broadway till Duvemåla i Linköping den 27 oktoberFrån Broadway till Duvemåla i Linköping den 27 oktober

Teater och underhållning

Från Broadway till Duvemåla

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Missa inte vad som händer i Linköping!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få tips och inspiration om evenemang.

Fyll i

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping