Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Se fram emot konsertsommaren

Skapa nya sommarminnen på stångebrofältet!

sommarens konserter på tångebrofältet i Linköping. Lars Winnebäck, Diggiloo, Eldkvarn & Benjamin Ingrossosommarens konserter på tångebrofältet i Linköping. Lars Winnebäck, Diggiloo, Eldkvarn & Benjamin Ingrosso

Sommaren i Linköping kommer att bli något alldeles extra. På Stångebrofältet kommer det sjungas, dansas och skrattas när flera folkkära artister tar sig an Linköpingspubliken. 

Låt oss tipsa dig om de bästa upplevelserna som kan avnjutas i sommar på ett (förhoppningsvis) soligt Stångebro.

Eldkvarn kommer till ett somrigt Linköping den 7 juni

Eldkvarn – Det är aldrig försent för att lägga av
På Stångebrofältet den 7 juni

Att se Eldkvarn live lämnar ingen oberörd. Man golvas av deras samspel och enorma utstrålning. Och som få andra har Plura skildrat kärleksrelationer så naket, varmt och sårbart.

Hänförda av Norrköpingspublikens entusiasm efter vad som var tänkt vara bandets sista spelningar i somras samlar nu Eldkvarn trupperna igen inför en stor avskedsturné och gör sig redo att säga farväl till sin publik i hela Sverige!

För en helkväll: Vi tror att Eldkvarn själva hade uppskattat en härlig uteservering i solen. Unna dig och dina vänner en god middag och njut innan konsert!

Lars winnerbäck kommer till ett somrigt Linköping den 6 juli

Lars Winnerbäck
På Stångebrofältet den 6 juli

Winnerbäck har flera gånger om spelat sig genom landet på utsålda arenor och i hans ständigt växande fanskara pratar man ofta om det just i år är en ”Winnerbäck-sommar” eller inte. Tiotusentals svenskar planerar helt enkelt sin semester efter hans stora utomhuskonserter under bar himmel.

2024 blir en ”Winnerbäck-sommar” när Lasse ger sig ut på en stor turné till vackra slott, på stora arenor och på fina festivaler i Sverige och Norge. Från norr till söder via både Gotland, Piteå och Bergen.

För en helkväll: Ta in Linköpingssonens hemtrakter med en vacker promenad längs med Kinda Kanal, varför inte packa ner en picknick och värma upp med ett litet musikquiz?

Benjamin Ingrosso kommer till ett somrigt Linköping den 3 augusti

Benjamin Ingrosso – Better days tour
på Stångebrofältet den 3 augusti

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra. Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken.

Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024!

Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

För en helkväll: Varför inte en god middag på en italiensk restaurang? Kika in listan här.

Diggilookommer till ett somrigt Linköping den 11 augusti

Diggiloo
På Stångebrofältet den 11 augusti

Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Och det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse.

Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom vi som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker.

För en helkväll: Bjud in dina Diggiloo-vänner på en grillkväll i schlagerns tecken! Släng på något gott på grillen och sjung med i peppiga låtar för att påbörja kvällen.

Så maxar du sommarens konserter

Snart står vi där och har allsång till Lars Winnerbäck och fuldansar till Håkan Benjamin Ingrosso. Vi samlat våra allra bästa och nödvändigaste tips för en lyckad konsertkväll. Enjoy!

Läs mer

Gör sommarkvällen komplett

Något gott att äta innan show och sen en god natts sömn.

par som äter på restaurang i Linköpingpar som äter på restaurang i Linköping

Restauranger

Läs mer

Boende

Läs mer