Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Winnerbäck har flera gånger om spelat sig genom landet på utsålda arenor och i hans ständigt växande fanskara pratar man ofta om det just i år är en ”Winnerbäck-sommar” eller inte. Tiotusentals svenskar planerar helt enkelt sin semester efter hans stora utomhuskonserter under bar himmel. 

2024 blir en “Winnerbäck-sommar” när Lasse ger sig ut på en stor turné till vackra slott, på stora arenor och på fina festivaler i Sverige och Norge. Från norr till söder via både Gotland, Piteå och Bergen.

Neutronstjärnan är namnet på Winnerbäcks senaste album, släppt sensommaren 2023. Ett album skapat tillsammans med Kents Joakim Berg och Martin Sköld. Lasses texter fångar med sedvanlig precision hur det är att vara människa i det här landet samtidigt som de ramas in av en vemodig ljudbild omisskännligt signerad Berg och Sköld. En lägesrapport från ett land där våren verkar vägra komma. Eller kanske är precis runt hörnet.

Publiken och kritikerna tog senaste albumet till sig med öppna armar. Neutronstjärnan har sålt guld och Lars Winnerbäck är nominerad till “Årets Låtcitat” på P3 Guld. Alla låtar på albumet hamnade på Spotifys Topp 50, både P3 och P4 la låtar på rotation och albumet var under veckor det mest lyssnade i Sverige.

På släppet följde en stor arenaturné som på flera orter var helt slutsåld, bland annat på Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg och ett publikrekord på SAAB Arena i gamla hemstaden Linköping.

Sommaren 2024 väntar en stor turné med Lars Winnerbäck. Det blir en riktig “Winnerbäck-sommar”. Under bar himmel.

Biljetter släpps den 13 december.

Praktisk information

Insläpp: 18:00
Eventstart: 19.00
Plats: Stångebrofältet, endast ståplats
Åldersgräns: 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå.

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

♥ Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

♥ Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

♥ Bra att veta
Brassestolar, Fyrverkerier, inspelningsutrustning eller någon form av vapen/tillhyggen som kan skada någon annan är, av naturliga skäl, ej tillåtet att ta med sig in på området. Om det, mot förmodan, skulle vara risk för regn under konsertkvällen … lämna ändå paraplyet hemma och ta istället med regnkläder för allas trivsel och säkerhet. Inne på ett välbesökt konsertområde kan just hanterandet av paraplyer leda till skador på i första hand ögon. Den skaderisken elimineras om vi byter ut paraplyet mot ett (för ögonen) säkrare regnställ. Lämna även burkar, termosar, stavar, selfie-pinnar, stora väskor hemma.

Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

♥ Uthämtning av biljetter
Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

♥ Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

♥ Lämna bilen hemma
Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

♥ Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

♥ Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

♥ Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

♥ Rökfritt
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer.

Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!

Hitta till Stångebrofältet

Stångebrofältet finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024Lars Winnerbäck i Linköping 6 juli 2024

Musik

Lars Winnerbäck
Diggiloo 2024 i Linköping den 11 augustiDiggiloo 2024 i Linköping den 11 augusti

Musik

Diggiloo
Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.Bonfire Festival kommer till Linköping för tredje gången 6-7 september på Stångebrofältet.

Musik

Bonfire Festival 2024
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping