Benjamin Ingrosso - Better Days Tour

I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra.
Turnén som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken.

Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024!

Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

Arrangör: Livenation

695 kr
03/08
Stångebrofältet

Praktisk information

Insläpp: kl. 18:00
Benjamin Ingrosso 20:00
Slut: 23.00
Obs! Tiderna är ca-tider
Plats: Stångebrofältet, endast ståplats
Åldersgräns: Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år)

Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.

 

OBS! Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

♥ Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

♥ Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive våra konserter och festivaler, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor.
Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten!

Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid! På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma.
Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.


♥ Uthämtning av biljetter
Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

♥ Färdtjänst
För hämtning och lämning med färdtjänst hänvisar vi till entrén vid Gumpekullebron.

♥ Lämna bilen hemma
Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats! 

♥ Husdjur
Det är inte tillåtet att ta med husdjur in på konsertområdet.

♥ Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

♥ Hjälp på plats
Upplever du några problem på plats så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

♥ Rökfritt
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Livenation önskar dig en underbar konsertkväll!

Stångebrofältet
Gumpekullavägen, 582 73 Linköping
info@visitlinkoping.se

Börja prenumerera på våra nyhetsbrev

När du prenumererar på våra nyhetsbrev får du tillgång till olika presales men även nyheter om vad som händer i Linköping och fantastiska tips.