Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Kom och se den svenska eliten göra upp i East Sweden Rally

East Sweden Rally är tillbaka i hjärtat av Linköping, under fredagskvällen den 23 augusti kommer de två första specialsträckorna gå av stapeln runt SAAB Arena. Vid arenan finns även serviceplatsen, där man kan få titta på bilarna på nära håll.

Under lördagen sker tävlingen i skogarna runt Linköping, fram till sista sträckan, den s k powerstagen som avgörs på Linköpings Motorstadion Sviestad, där tävlingen också avslutas.

Som en del av det svenska rallymästerskapet 2024 kommer East Sweden Rally att utgöra den femte av sex deltävlingar, vilket gör den till en kritisk punkt i kampen om mästerskapstiteln.

Oavsett om du är en inbiten rallyentusiast eller nyfiken förstagångsbesökare, lovar East Sweden Rally en oförglömlig upplevelse fylld med spänning, skicklighet och dramatik. Missa inte chansen att
vara en del av denna motorsportfest när den återvänder till de östgötska vägarna!

 

Fler datum

Rally SM i Linköping 2024

Rally SM i Linköping 2024

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 13 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många evenemangbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Hitta till Linköpings Motorstadion Sviestad

Du kanske också gillar

Rallybil på en väg, med texten ESR East Sweden Rally 23-24 augusti 2024 i LinköpingRallybil på en väg, med texten ESR East Sweden Rally 23-24 augusti 2024 i Linköping

Sport

Rally SM i Linköping 2024
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping