Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Bild på dirigent Marie Rosenmir.Bild på dirigent Marie Rosenmir.
Musik

Se, nu kommer våren! | Östgöta Blåsarsymfoniker

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

I säsongsavslutningen med hyllning till våren möts blåsklang och körsång. Upplev Carls Nielsens Fynsk førår, en pastoral beskrivning av våren på Fyn där Nielsen växte upp.

Östgöta Blåsarsymfoniker gästas av körsångare, som också kommer att bjuda på några av våra mest älskade vårsånger. Vi är glada att välkomna dirigenten Marie Rosenmir, som har rötter i Linköping. Marie är själv sångare och har dirigerat operor i Sverige och internationellt.

Introduktion kl 18.00 i Foajén, Linköping Konsert & Kongress

Crusellserien i Nobels anda – Musik & fred

I samarbete med Linköpings Universitet presenterar vi stolt Crusellserien 24/25. Vid varje konsert erbjuder vi möten mellan populärvetenskap och musik. Ta del av inspirerande föreläsningar där Nobels sex grenar utforskas: ekonomi, fysik, medicin, litteratur, fred och kemi. Innan varje konsert djupdyker vi i ett av dessa ämnen.

Varmt välkommen till Crusellserien i Nobels anda!

Praktisk information

Biljettkassan är öppen: 18:00 – 19:00

Hitta till Linköping Konsert & Kongress

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Du kanske också gillar

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping