Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Thåström i Saab Arena den 7 februari 2025Thåström i Saab Arena den 7 februari 2025
Musik

Thåström

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)

I höst släpper Sveriges mest självlysande rockstjärna sitt elfte soloalbum och den 7 februari kommer han till Linköping och Saab arena.

Det finns ett par av dem. Artister som var självlysande redan från början men som sedan på något sätt lyckats bli än mer relevanta med tiden. Såsom Leonard Cohen. Såsom Nick Cave. Och såsom Thåström. Idag är betraktelserna intimare, arrangemangen öppnare och tempot lägre men Thåströms patenterade ljudbild behåller samma känsla av akut nödvändighet. Med en förhäxande närvaro och en oefterhärmlig förmåga att förmedla varje stavelses ofrånkomlighet tävlar numera han endast med sig själv.

Att se en vibrerande Thåström rastlöst vandra fram och tillbaka på en scen och framföra musik från sina tio, alla oumbärliga, studioalbum är inget annat än en nåd. En högtidsstund i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Och nu har det blivit dags igen. Med start den 30 januari påbörjar Thåström sin tretton spelningar långa Skandinavienturné. 7 februari landar han i Saab arena i Linköping. Men innan dess har vi det nya, minst sagt efterlängtade albumet som släpps i höst att se fram emot.

Biljetterna till samtliga konserter släpps torsdag 16 maj klockan 10.00 via Luger.se och visitlinkoping.se

Praktisk information

Insläpp till evenemanget: 18:00
Restaurang & barer öppnar: 18:00
Evenemangsstart: 19:30
Längd: ca 2 timmar

Väskförbud
På Saab arena råder totalt väskförbud vid evenemang. Detta innebär att inga väskor får tas med in på arenan. Undantaget är personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på evenemanget och personer med barn som har behov av skötväska kan alltid ta med dessa väskor in på evenemang. Dock kommer väskorna noggrant att genomsökas och kontrolleras utanför entrén.

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: vår webbplats (visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan i länkrutan.

Psst! Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Meny och länk till bokning av restaurangpaket kommer inom kort.

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta LHC på mejl.

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 13 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många evenemangbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Van Gogh Alive i Linköping 9 maj till 25 augustiVan Gogh Alive i Linköping 9 maj till 25 augusti

Konst & kultur

Van Gogh Alive i Linköping
  • , fler datum finns
Dagliga kryssningsturer med M/S Wasa Lejon sträckan Berg - Borensberg sommartidDagliga kryssningsturer med M/S Wasa Lejon sträckan Berg - Borensberg sommartid

Guidningar & kryssningar

Dagstur på Göta Kanal med M/S Wasa Lejon: Berg – Borensberg
  • , fler datum finns
Bild av Linköpings domkyrka och slott.Bild av Linköpings domkyrka och slott.

Guidningar & kryssningar

Guidad tur av Linköpings slotts- och domkyrkomuseum
  • , fler datum finns
Färgglad bild med information om LKPG Culture Pop-UpFärgglad bild med information om LKPG Culture Pop-Up

Fri entré

Konst & kultur

LKPG Culture Pop-Up
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping