Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Tomten & Bocken - Rider igen på Konsert & Kongress i Linköping 161223Tomten & Bocken - Rider igen på Konsert & Kongress i Linköping 161223
Musik

TOMTEN & BOCKEN RIDER IGEN

Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

Tomten och Bocken–rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och PerAndersson. Turnén sträcker sig över12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på HamburgerBörs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut påen arenaturné till 12 orter i Sverige.Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

Tomten och Bocken–rider igen, genomförs tillsammans med Ett socialt sammanhang, United Stage och 2Entertain.

Krydda din kväll med en härlig matupplevelse!

En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god middag innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket. Köp entré inklusive mat eller bara mat för dig som redan har en entrébiljett nedan i länkrutan.

Psst! Är du på språng och föredrar något enklare så kan du beställa mat i våra barer. Ingen bordsbokning i våra barer.

Praktisk information

Insläpp till evenemanget: 18:00
Showstart: 19:30
Lokal: Saab Arena
Längd:
 Tba
Paus: Nej

OBS!
Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: vår webbplats (visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Boka en loge för ditt sällskap

Bjud in några vänner, kunder eller familj till en konsert och ät något gott i en egen loge som du hyr för kvällen. Perfekt om ni vill ha möjlighet att umgås avskilt och få en helkväll med konsertupplevelse anpassad efter just era behov.

Vill du ha mer information eller boka en loge i samband med konserter, kontakta LHC på mejl.

Hitta till Saab Arena

Saab Arena finns på cirka 5 minuters promenadavstånd från Resecentrum, dit du kan ta dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Buss 211 eller 510 stannar i närheten av arenan vid hållplatsen Anders Ljungstedts gymnasium.

Att promenera från innerstaden vid ett evenemang är också en härlig upplevelse då du får sällskap av många konsertbesökare längs promenaden. Om du har bil finns parkering direkt utanför arenan och även på evenemangsparkeringen Papegojan.

Du kanske också gillar

Musik

Golden Garden Christmas
  • , fler datum finns
Luciatåg med Den akademiska damkören Linnea i Equmeniakyrkan i Linköping 13122023Luciatåg med Den akademiska damkören Linnea i Equmeniakyrkan i Linköping 13122023

Musik

Luciatåg med Den akademiska damkören Linnea
  • , fler datum finns
Luciakonserter på Linköping Konsert & Kongress i Linköping den 13 december 2023Luciakonserter på Linköping Konsert & Kongress i Linköping den 13 december 2023

Musik

Luciakonserter 2023
  • , fler datum finns

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Missa inte vad som händer i Linköping!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få tips och inspiration om evenemang.

Fyll i

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping