Prisvärda aktiviteter i Linköping

Ibland kan ekonomin vara lite tight - men det ska inte stoppa dig från att ha roligt! Tyvärr kan ju många aktiviteter kosta lite mer än andra, men det är inte dom vi har valt att fokusera på här.

Äntligen är det dags för oss att tipsa dig om billiga saker du kan göra i Linköping som håller plånboken nöjd - aktiviteter du kan hitta på som inte kostar dig mer än hundra kronor!

Ta dig ut i naturen!

Det finns så många bra anledningar till att vistas mer i naturen! Utelivet passar alla och är dessutom gratis - och bäst av allt? Linköping omfamnas av mängder av lummiga skogar och gyllene slätter, här finns naturupplevelser i alla dess slag! Kanske plocka med dig en picknik, en filt och en trevlig bok?

Dra på ett träningspass på ett av alla utegym

Du behöver inte gå till en gymkedja och skaffa ett gymkort för att träna! I Linköping finns det gott om utegym. Motion, frisk luft och träning mår vi alla bra av. Så ta del av kartan nedan och byt ut inneträning mot uteträning. Billigt och hälsosamt! Kom ihåg att det kan kännas lite jobbigt att ta tag i träningen men visst känns det alltid ganska bra när det är gjort? Pengarna du sparade kan du ju unna dig något gott för - det är du värd!

Ta en simtur

Simning är alldeles prima för att hålla sig i form, och när det blir för kallt för ett dopp i sjön,  ta med dig vännerna till Linköpings simhall istället! Snart kan Linköping dessutom stoltsera med en alldeles ny, toppmodern och pampig simhall, öppning år 2023.

Ta en guidad tur eller lös ett mysterium!

Har du kanske en inre detektiv? Eller vill du kanske ta chansen att läsa känna Linköping lite bättre? Det finns ett stort urval av diverse turer som tar dig genom Linköpings historia, natur och mysterier. Priset varierar och kan antingen genomföras tillsammans med en guide. 

Gå på en vandring

Packa ner din bästa matsäck och få med dig dina närmaste vänner - det finns många leder att vandra på i och runtom Linköping. Bland annat har vi Östgötaleden som i sin helhet bjuder på 140 mil vandringsled och garanterad varierad natur- och kulturupplevelse. Vissa sträckor kanske du behöver ta dig en bit bort från stan för att uppleva, ta bussen!

Ta en match i discgolf

Discgolf är en enkel och trevlig sport för alla åldrar. Det enda som krävs är en frisbee, eller disc som det kallas och dessa finns att köpa billigt på sportbutiker eller second hand. Det finns flera banor i och runt Linköping. Stångebro Discgolfbana är en nybörjarvänlig 9-hålsbana belägen i parkområdet bredvid Saab Arena i centrala Linköping. I Rydskogen finns en vacker och utmanande skogsbana med 18 hål.

Ta en loppisrunda

På second hand kan du hitta massor av fantastiska fynd - självklart väldigt billigt! Men håll hårt i plånboken så du inte spräcker budgeten. Vi har samlat våra bästa second hand-butiker så du kan dra iväg på en episk loppisrunda!

Aktiviteter att uppleva tillsammans!

Det är oftast roligare att hitta på saker tillsammans med nära och kära! Nedan finns aktiviteter som är billiga att genomföra tillsammans! 

Sporthallens bowling

Välkommen till Sporthallens Bowling! Här kan alla bowla. Ingen är för gammal och ingen är för ung - samla familjen och vännerna och boka en bana.
Bowling i Linköping

Strandgatan Två

Välkommen till Strandgatan två, det nyrenoverade gigantiska nöjespalatset precis intill stångån i Linköping.
Hangaren Hot Sport Center

Hangaren Hot Sport Center

Hangaren Hot Sport Center är ett allaktivitetshus som bjuder på skatehall, klättervägg och diverse andra aktiviteter.

Du kanske även gillar...


Linköping City - En levande stadskärna

Glöm trötta ben, skoskav och långa transportsträckor - i Linköping finns hela city alldeles nära. På bara några promenadstegs avstånd hittar du alla de stora butikskedjorna, trendiga gallerior, ...

Få tips skickat till din mail

Tillbaka