Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Upplev

Romantiska Linköping

Tipsen för dig och den du håller extra kär!

Vår i ST:Larsparken med rosa blommor i träden i LinköpingVår i ST:Larsparken med rosa blommor i träden i Linköping

Sugen på att hitta på något extra speciellt med din partner eller är du på jakt efter tips till en imponerande dejt? I Linköping hittar du både mysiga atmosfärer och lyxiga platser för extra romantiska stunder för dig och din “livs kärlek och eviga längtan” ❤

Kika in våra tips på aktiviteter att hitta på, platser att njuta av eller ställen ni absolut borde testa tillsammans i Linköping.

För en aktiv dejt

Inte sugen på att sitta still? Gå en mot en i en fartfyllt tävling! Vad sägs som lite shuffleboard, dart eller bowling på Strandgatan Två eller O´Learys? Fler förslag på aktiviteter hittar du här.

Personen du umgås med kanske är den finaste du har sett, men i Linköping hittar du ett stort utbud av fina och intressanta besöksmål. Kanske hittar ni gemensamma favoriter på någon av Linköpings museum! Förslag på sevärdheter hittar du här.

Vägen till hjärtat går genom magen

Sugen på att unna er en god middag tillsammans? Ja då är det tur att ni befinner er i Linköping. Här hittar du både prisade restauranger och klassiska favoriter.

Restauranger

Dahlboms Mat & Bar

Restauranger

NoriKa
Vi på [ANAME] är en Miljösäkrad verksamhet

Restauranger

Restaurang Jord
Vi på [ANAME] är en Miljösäkrad verksamhet

Restauranger

Stångs Magasin

Ett gemensamt minne

Kan du tänka dig något mysigare än att om några år gemensamt blicka tillbaka på minnesvärda upplevelser? Skapa de upplevelserna redan nu på någon av alla evenemang som sker i Linköping. Du hittar vår evenemangskalender här.

Par som ser på show i Saab Arena

En kopp kaffe, eller två

I Linköping kan du mysa tillsammans med din varma favorit på flertalet ställen, din partner kan också få följa med – kaffe och fika finns överallt i stan!

Så ni kan gå och hålla handen

Utforska Linköping genom en fin promenad! Längs med Kinda kanal kan det vara svårt att inte känna sig lite extra romantisk. Om du befinner dig i centrala Linköping så kan vi varmt rekommendera en promenad till “Hawaii”, alltså Tannefors slussar! Packa ner en god picknick och njut av den mysiga stämningen tillsammans.

Eller njut av omgivningen i Gamla Linköping eller Trädgårdsföreningen. Linköping är lyckligt lottat att ha hela två olika oaser nära till city.

En somrig vy över Tannefors slussar

För en god natts sömn

Efter en lång dag kan det vara skönt att slippa stöket som är där hemma. Njut av en lugn hotellnatt på något av Linköpings hotell. Och glöm givetvis inte att njuta lite extra av frukosten!

Hotell, B&B & vandrarhem

Elite Stora Hotellet
Vi på [ANAME] är en Miljösäkrad verksamhet

Hotell, B&B & vandrarhem

Quality Hotel The Box

Hotell, B&B & vandrarhem

Hilma Winblads
[ANAME] är värdskapsambassadörer.

Hotell, B&B & vandrarhem

Best Western and hotel Linköping