Helkväll i Linköping

En helkväll i Linköping

Ser du fram emot en konsert, show eller föreställning i Linköping? Du vet väl att det finns mycket mer att uppleva innan och efter eventet? I Linköping har vi gott utbud av restauranger, aktiviteter och boenden - du borde passa på att uppleva dem när du ändå är här! Nedan finner du tips och förslag på vad du och dina vänner, din familj eller kanske dina kollegor kan hitta på för att göra er helkväll i Linköping komplett. 

Tagga till inför kvällen

Äta i Linköping

Linköping erbjuder ett brett och välsmakande kök med influenser från alla världens hörn. Men speciellt stolta är vi över den egna Östgötamaten. Vår stad ligger vackert belägen mitt på den bördiga ...

Aktiviteter

Spela golf, bowla, rida, klättra, bada eller unna dig en spaupplevelse  - det finns massor med aktiviteter i Linköping, för alla. Vi är övertygade om att du hittar något som passar just dig! 

Shopping

Linköpings charmiga innerstad inbjuder till shopping och upplevelser i de många butikerna, kaféerna och restaurangerna nära historiska kvarter, trivsamma torg och vänliga gågator. Här är allting nära, ...

Höstens evenemang

Darin

29/9
Darin åker ut på en stor arenaturné med elva stopp runtom i landet. 29 september kommer han till Linköping och Saab arena!

LARS WINNERBÄCK

27/10
Lars Winnerbäcks fjortonde album Neutronstjärnan släpps 22 september och är resultatet av ett samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent.

Kvällen är väl inte slut där?

Kvällen är ung och Linköping har mycket att erbjuda! Varför inte fortsätta kvällen på någon av Linköpings alla pubar eller nattklubbar? Det finns även ett stort antal hotell och andra boenden så du kan ta vara på kvällen och sen få en god natts sömn. 

Barer, pubar & nattklubbar

I Linköping kan du känna kvällens och nattens puls oavsett veckodag. Det är framför allt på Ågatan, som är känd för att vara gatan med mest "håll-i-gång". Men även området vid Stora Torget erbjuder ...

Bo i Linköping

Linköping har ett stort utbud av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast, både centralt och mer lantligt placerat. Här finns något för alla smaker!