Marknadskanaler och aktiviteter

Visit Linköping & Co har som uppdrag att marknadsföra Linköping som en attraktiv besöks-, mötes-, och evenemangsstad. All vår kommunikation ska bidra till att stärka destinationen Linköping som varumärke. Genom konsekvent, prioriterad och målstyrd kommunikation, med tyngd på digitala kanaler når vi fram med våra budskap. Visit Linköping & Co ska positionera Linköping som en av Sveriges tre främsta städer inom kunskap och innovation, kultur och hälsa, idrott och nöje. Bland de internationella marknaderna har vi prioriterat våra marknadsinsatser till Holland och Tyskland.
 

Läs mer om riktlinjerna för vår evenemangskalender här:

Webbsidor

-Visitlinkoping.se
Detta är Linköpings officiella destinationssajt och här hittar du evenemang, inspiration, aktiviteter och tips om allt Linköping har att erbjuda. Detta för att du som besökare ska få en så bra vistelse här som möjligt men även för att du som linköpingsbo ska få full koll på vad som händer och därmed kunna njuta fullt ut av din stad.

-Konsertkongress.se
Här hittar du Linköping Konsert & Kongress utbud av evenemang. Du får mer information om att arrangera en konferens, kongress, mässa eller företagsevent hos oss samt trips och tricks för att lyckas! Här hittar du även mer information om vår bistro samt kan ta del av dagens lunch som serveras i vår bistro där du varje dag kan välja bland vällagad, närproducerad mat.

-Saabarena.com
På Saabarena.com hittar du Saab Arenas utbud av evenemang, elitseriematcher och restaurangutbud. Denna webbplats har Visit Linköping & Co tillsammans med LHC.

Evenemangskalender

På visitlinkoping.se finns Linköpings officiella evenemangs- och aktivitetskalender, dit vi gärna får in fler evenemang och aktiviteter. 
Tipsa oss på: info@visitlinkoping.se. Skriv evenemangets titel i ämnesraden, nedan hittar ni en specifikation om vad vi behöver för information.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra vilka evenemang och aktiviteter som visas i kalendern. De evenemang som publiceras ska vara av intresse för en bred publik av besökare och Linköpingsbor. Vi behöver även en bild vi kan använda för att förstärka din aktivitet. De bilder du lägger upp på ditt evenemang ansvarar du för att du har rätt att använda.

Vi behöver följande information:

EVENTNAMN
BESKRIVNING
DATUM & TID/ER
PRIS
FÖRETAG
KONTAKTPERSON
KONTAKTUPPGIFTER TELEFON OCH MAIL
LÄNK HEMSIDA FÖR MER INFORMATION
LÄNK EVENTUELL BOKNINGSKANAL

Bild: Maila en högupplöst bild i format 1200 x 720 tillsammans med ditt tips.

 

Sociala medier:

Sociala medier är viktiga för oss i vårt arbete med att marknadsföra Linköping. De kanaler vi jobbar med är följande: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter och LinkedIn.  Följ oss gärna där för att ha koll på allt som händer i Linköping.

#Linköpinglive

I våra sociala medier arbetar vi mycket med vår kampanj #linköpinglive. På denna hashtag uppmuntrar vi alla som bor i Linköping att dela med sig av just sitt Linköping för att ge både Linköpingsbor och besökare inspiration till att besöka nya platser runtom i Linköping.

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev med information om vår verksamhet och om stora händelser i besöksnäringen till våra samarbetspartners vid 3-4 tillfällen per år. En gång i månaden skickar vi ut nyhetsbrev från Visit Linköping & Co samt Konsert & Kongress för att tipsa om aktuella evenemang och aktiviteter till  cirka 50 000 mottagare. Vill du tipsa oss om vad vi inte får missa att ta med i nästa nyhetsbrev? Maila oss på info@visitlinkoping.se och märk det med "Nyhetsbrev tips".