stora torget med uteservering dagtid
Vägvisningar till Berg och Borensberg
Båtens MS Kind på Kinda kanal

Upptäck

Det finns otroligt mycket att upptäcka i Linköping med omnejd. Bergs slussar - Göta kanal med en magnifik slusstrappa som slussar båtar 18,8 meter meter över havsytan. Kinda Kanal med 8 mil upplevelser. Mysiga kulinariska stråk, historia och stadsvandring i city. Linköping city - där är allt nära. Och som om inte det vore nog. Linköping har ett strategisk läge - en mittpunkt varifrån du enkelt tar dig till två av Sveriges största attraktioner: Astrid Lindgrens Värld och Kolmården!

Göta kanal - Bergs slussar

Göta kanals största attraktion är Bergs slussar. Under sommaren passerar tusentals båtar genom Göta kanal och det är verkligen ett skådespel att se hur vattenmassorna strömmar in i en sluss. Den fantastiska slusstrappan Carl Johan, med sina 7 ...

Kinda Kanal

Från eklandskapet och de vida slätterna i norr till den natursköna skogsbygden i söder. Sträckan är 43 distansminuter eller ca 8 mil. Här finns möjlighet för alla att hitta sin ostörda badvik, fiskeplats eller smultronställe.

Kinda kanal med sitt ...

Linköping City

Själva charmen sitter i storleken. Stor nog att ha det mesta, liten nog att ha allt nära. Linköping är helt enkelt en liten storstad. Välkommen till Linköping City – Årets stadskärna 2018!

Vi Linköpingsbor tar oss helst genom city strosandes eller ...

Nära upplevelser

Linköping är nära! Med ett strategiskt läge intill både E4 och Södra stambanan går det lätt att ta sig både norr och söder ut med både tåg och bil. Perfekt utgångspunkt när du har upplevt allt som finns att se och göra i Linköping!

Linköping ligger ...

Vegetariska smaker från Södertälje till Linköping!

Det finns flera fördelar att äta vegetarisk mat. Det är bra för miljön, snällt mot djuren och bra för hälsan. Det är dessutom fantastiskt gott! Här finner ni tre restauranger i Linköping som är särskilt inriktade på vegetarisk & närproducerad mat. Är ...