Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Var hittar du egentligen den godaste semlan i centrala Linköping? Enligt Linköpingsborna som svarade på denna fråga på Instagram finns det fler än ett rätt svar – fortsätt att läsa för att se favoriterna!

Bilderna och informationen är hämtad i januari 2023. För att se när de smarriga semlorna börjar säljas 2024, rekommenderar vi dig att kika in på de olika stoppen. Smaklig semla!

Pssst! Du vet väl att du alltid kan få i dig en mer semla än vad du ursprungligen trodde? Vi har listat semlorna i en superbra promenad-ordning – perfekt dagsutflykt med en semla på varje stopp!

För den nostalgiske

Semla på Lanemos i Linköping
På Lanemos Konditori och Bageri kan du sitta och njuta av din semla i sann cafémiljö från 1950-talet. Med flera semlor att välja mellan så kan du nog här hitta mer än en som du skulle vilja smaka!

För den som vill fika

Semla på Simons Rosteri & Bageri i Linköping
På Simons Rosteri & Bageri får du inte bara en riktigt god semla. Här kan du även unna dig en kopp kaffe som är rostat i deras egna rosteri på landet utanför Linköping.

För den nyfikne

Semla på Bageri Normandie i Linköping

På Bageri Normandie kan du se sann konst tillverkas när du njuta av din semla. Här kan du nämligen se bagaren jobba. Riktigt fascinerande att se proffs in action!

För hela fikagänget

Semla på Babettes Kafferi i Linköping

På Babettes Kafferi & Bageri kan hela gänget samlas i de rymliga lokalerna. Vi kan tipsa för att inte komma till Babettes när du är för hungrig, du kommer att vilja smaka på ALLT!

För den shoppingsugne

Semla på Linds i Linköping

Mitt emot Galleria Gränden hittar du Linds Bageri och urvalet av semlor är inte i det minsta laget. Skulle du kanske vilja smaka en Nutella-semla?

För den som vill ha utsikt

Semla på Ronaldos i Linköping

Inne hos Ronaldos Bistro kan du sitta och njuta av både en god semla och en fin utsikt. Här ser du Kinda Kanal precis utanför och hur härligt låter inte det?

För den som vill unna sig själv och andra

semlor på Stadsmissionen i Linköping

På Stadsmissionens Café möts du av en mäktig entré och mysig atmosfär. På stadsmissionens Café skapas möjligheter för människor att växa genom arbetsträning, praktikplatser och sysselsättning. Vilken tur vi har som får möjligheten att smaska på deras goda semlor!

För den som vill ha en lugn stund

Semla på Melins i Linköping

Mitt i Linköping City hittar vi Melins Café, ett perfekt ställe för dig som vill ha en lugn stund mitt i city-mullret.

För dig som vill ha en utflykt

Semla på Bostället Vedugnsbageri i Linköping

Ta dig ut till Boställets Vedugnsbageri för att andas in den friska luften och smaska i dig en av deras smarriga semlor!

Sugen på något mer?

servitris ger ut en bulle på ett café i linköpingservitris ger ut en bulle på ett café i linköping

Caféer

Läs mer
par som äter på restaurang i Linköpingpar som äter på restaurang i Linköping

Restauranger

Läs mer