Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny
Teater och underhållning

Vin i Linköping

  • Från 250 kr
  • Linköping Konsert & Kongress
  • Arrangör: Svenska Dryckesmässor
Köp biljett (Öppnas i ett nytt fönster)Information hos arrangören

Den 11-12 oktober 2024 bjuder vi in dig till Linköpings stora vin- och delikatessmässa, där kunniga utställare stolt presenterar det bästa från Östergötland och världen när det gäller vin och delikatesser.

Här är mötesplatsen för alla dryckesentusiaster, oavsett erfarenhet. Vin i Linköping är mer än bara ett tillfälle att smaka på utsökta drycker; det är en läroplats för vin- och delikatesskunskap. Våra engagerade utställare är här för att dela med sig av sin expertis och inspirera både den erfarne och den nyfikne besökaren att utforska nya smaker. Tillsammans strävar vi efter att skapa en arena där du kan odla din passion för spännande smaker. En upplevelse att njuta av själv eller ge som en minnesvärd present!

 

Fler datum

Vin i Linköping

Vin i Linköping

Praktisk information

Öppettider:

Fredag 11 oktober kl. 14-20 (entrén stänger 19.00)

Lördag 12 oktober kl. 12-19 (entrén stänger 18.00)

Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att man ska komma under angiven tid och sedan är man välkommen att stanna så länge mässan är öppen. Observera din angivna entrétid på din biljett.

I biljetten ingår garderob och ett provningsglas för vin.

Åldersgräns 20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Hitta till Linköping Konsert & Kongress

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Du kanske också gillar

Bandet TorssonBandet Torsson

Musik

Torsson

Musik

Försommarsång 2024
  • , fler datum finns
Lunchföreläsning med Anders Tegnell på Linköping Konsert & Kongress den 29 maj 2024Lunchföreläsning med Anders Tegnell på Linköping Konsert & Kongress den 29 maj 2024

Konst & kultur

Lunchföreläsning med Anders Tegnell

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning

Boende, mat & aktiviteter

Bo och lev gott när du är på evenemang i Linköping

Missa inte vad som händer i Linköping!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få tips och inspiration om evenemang.

Oops! Det verkar som att du glömt att ange vilken stad du bor i. Vänligen fyll i din stad så att vi kan fortsätta.

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver du godkänna vår integritetspolicy.