Blommor i förgrunden av Linköpings slott
Hästar som går i en hage fylld av vårtecken i förgrunden i Linköping
Bild på Vreta Klosterkyrka i Linköping
Stranden vid Sandviks Camping i Linköping

Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

Red Bull Neptune Steps 2017, foto: Sophie Odelberg

Red Bull Neptune Steps Bergs slussar 2019

21/9
Red Bull Neptune Steps återvänder till Linköping och Bergs Slussar, lördagen den 21:e September, 2019. Den tuffa swimclimb-tävlingen utmanar deltagarna till att simma och klättra uppför Bergs slussar genom 900 meter av kallt vatten.

LinCon 2019

29/5

LinCon är ett spelkonvent i Linköping för alla som gillar till exempel rollspel, brädspel, figurspel, kortspel, lajv, eller tv-spel. LinCon arrangeras 2019 för 35:e året och är ett av Sveriges största ...

Bild på Saab Arena

Evenemang på Saab Arena, Linköping

Evenemangsvintern på Saab Arena har rundats av och vårljuset tar allt mer plats. Men vi har fortfarande mycket att se fram emot! I juli kommer Gyllene Tider GT40 - Avskedsturnén till närliggande ...


Drönarbild över en hjärtformad sjö i Linköping

Topplista: 5 naturpärlor

Det finns så många bra anledningar till att vistas mer i naturen! Vi har listat några naturpärlor vi är lite extra stolta över att ha i Linköping. Klicka här för att läsa mer.
Sök hotell i LinköpingPowered by

#none

Follow us!

Vandra i Linköping - Linköpings populäraste vandringsleder

Det finns många leder att vandra på i Linköping. Bland annat har vi  Östgötaleden som i sin helhet är en lång promenad på 140 mil med en garanterad varierad natur- och kulturupplevelse. För att du ska få en överblick över vilka sträckor besökare och Linköpingsbor håller nära hjärtat har vi sammanställt några av de mest efterfrågade lederna vi har i kommunen.


See what other visitors recommend in Linköping