Drönarbild över Gota kanal i Linköpings kommun i höstskrud. Fotograf: Sophia Bergholm
Kinda kanal vid Hovetorps slussar i höstskrud. Fotograf: Sophia Bergholm
Stångåstråket i Linköping i höstskrud. Fotograf: Sophia Bergholm
Trädgårdsföreningen i Linköping i höstskrud. Fotograf: Sophia Bergholm

Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

Livesändning: Framtidsspaning

Vad händer med besöksnäring, möten och evenemang efter pandemin?  Vad: Livesändning När: Tisdag 24 november Tid: 9:30-11:00 via denna sida
Ett promenadstråk i Linköping i höstens alla färger. Fotograf: Sophia Bergholm

Områdeskarta: Lunchpromenera i Linköping

Jobbar du också hemma? Då är det extra viktigt att du med rör på dig och får din dagliga dos av motion. Vi är flera på Visit Linköping & Co som nu är stationerade i våra hem och dagligen försöker bege oss ut på en lunchtur. Spana in våra tips!
En tjej som gör ett hinder vid utegymmet i Ljungsbro, Linköpings kommun.

Din guide till Linköpings utegym

I Linköping finns det gott om utegym. Motion, frisk luft och träning mår vi alla bra av. Så ta del av guiden och byt ut inneträning mot uteträning.
Vandra Berg - Borensberg längs Göta kanal i Linköpings kommun. Fotograf: Sophia Bergholm

Naturpärlor i Linköping

Det finns så många bra anledningar till att vistas mer i naturen! Vi har listat några naturpärlor vi är lite extra stolta över att ha i Linköping.
Sök hotell i LinköpingPowered by

#none

Follow us!

Den stora guiden till Kinda kanal

Några dagar i området längs med Kinda kanal får dig att varva ner, bli mindre stressad och känna mer harmoni. Här kan du ta del av naturnära upplevelser i en autentisk miljö med få andra turister. De flesta människor du kommer att stöta på, är de som bor i området.

Kinda kanal erbjuder avslappnande upplevelser i skönt tempo på en äkta svensk landsbygd med landskap av sjöar, skogar, åkrar, vilda djur, boskap och orter med småskalig och lokal verksamhet. Här är det lätt att hitta lugn och ro. Känna doften av vatten, skogen och blommorna. Olika dofter olika tider på året. Vår, sommar, höst eller vinter. Kanalen imponerar med sin 80 kilometer långa sträcka och 6 sammanlänkande vattendrag och erbjuder aktiviteter året runt.


See what other visitors recommend in Linköping


Fotograf toppbild: Sophia Bergholm