Linköpings officiella besöksguide

Evenemang, inspiration, aktiviteter, nyheter & heta tips. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Välkommen till Linköping!

 

Linköpings Stadsfest

Linköpings Stadsfest äger rum 21-25 augusti 2019. Som vanligt blir det en vecka fylld av glädje, mat, musik, idrott och folkfest. Alla konserter och de allra flesta aktiviteterna har fri entré. Håll utkik här och på Linköpings Stadsfests Facebook ...

Teater - Pippi Långstrump

24/8
Klassiker i Landeryd 2019 Detta år bjuder Kulturaktörerna in till barnteater genom en av våra stora klassiker ur Astrid Lindgrens repertoar!

Metropol

24/8
För en enda sommarnatt förvandlar vi hela Frimis till en enda kokande nattklubb.Drinkar, BBQ och sommarfest! Metropol! 3 barer och 3 dansgolv.
Bild på Saab Arena

Evenemang på Saab Arena, Linköping

Evenemangssäsongen på Saab Arena har rundats av och nu vankas sommar och sol. Näst på tur är den härliga konserten Tattoo med Svensk Blåsmusikfestival den 15 september och i november bjuds vi in till ...

Sök hotell i LinköpingPowered by

#none

Follow us!

Tips: Vandringsslingor i södra Linköping

Det krävs inte mycket för att kunna njuta av den vackra natur vi har i Linköping - möjligtvis ett par trampvänliga skor. That's it! Sedan är det bara att bege sig ut. Men för att göra det lite lättare för dig ut på din upptäcksfärd har vi sammanställt några underbara tips på vandringsleder i södra Linköping.


See what other visitors recommend in Linköping