Sommar i Linköping - Semester på nära håll

Hemester, svemester eller stay-cation. Aldrig tidigare har begreppen varit mer centrala inför en semester än i år. Eftersom vi inte ska åka ut i världen på semestern så får semestern åka till oss. I Linköping! Låt dig inspireras av våra tips på hur du får ut det bästa ur en i sommar i Linköping.


Sommarlovskul

Självklart ska vi ha kul på sommarlovet! Hela familjen. Vi ska bada, vi ska äta glass, vi ska spela minigolf. Ja, vi ska göra allt! Ta del av våra tips över hur du kan ha kul med dina gullungar i Linköping i sommar.


Smultronställen

I Linköping finns flera somriga smultronställen och aktiviteter du inte vill missa. Och visst är det är väl lätt att bli hemmablind för allt fantastiskt som redan finns runtomkring oss ibland? Låt oss tipsa, eller kanske påminna dig om några av de upplevelser som förtjänar att ses och upptäckas i Linköping i sommar. Igen.

Smaka på det lokala Östergötland

Mat och godsaker smakar aldrig så gott som när man vet varifrån de kommer. I Östergötland och Linköping gillar vi lokalproducerat mat. Läs mer om det här!

Linköpings oupptäckta guldkorn!

Överallt runtomkring oss så finns de; platserna som för många är väl gömda men som bär på en historia som bara väntar på att bli återupptäckt.

Spela Hemesterbingo

Linköpings Hemesterbingo

Dags att ta fram ditt game face! För nu ska vi spela Hemesterbingo. Utmana varandra i uppmaningarna som finns i rutorna på bingobrickan och se vem som får bingo först.

Lycka till!


Topplista: 5 måsten i Linköping

Varje stad är känd för något, Linköping för mycket! Så vad får man inte missa när man är i Linköping? Klicka här för att ta reda på vad.

Bergs slussar - Göta kanals största attraktion

Göta kanals största attraktion är Bergs slussar. Under sommaren passerar tusentals båtar på Göta kanal och det är verkligen ett skådespel att se hur vattenmassorna strömmar i slussarna. Den ...

Välkommen till destination Kinda kanal

Du som söker vackra naturupplevelser och lugn och ro, välkommen till Kinda kanal. Kanalen är ett långsmalt område på 80 kilometer med varierad natur och upplevelser och sträcker sig från staden ...


Planera din resa

Du har bestämt dig att besöka Linköping som ligger vackert på Östgötaslätten och även strategisk om du så kommer med flyg, bil, tåg eller buss. Linköping erbjuder många alternativ av boenden beroende på vad plånboken tillåter. Vill du gå en guidad ...

Äta i Linköping

Linköping erbjuder ett brett och välsmakande kök med influenser från alla världens hörn. Men speciellt stolta är vi över den egna Östgötamaten. Vår stad ligger vackert belägen mitt på den bördiga Östgötaslätten och ger råvaror av hög kvalitet. Vår ...