Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Delta i vår tävling och vinn en mysteriehelg i Gamla Linköping. Du och din familj får lösa mysterier på LasseMajas deckarhus och övernatta på mysiga Hilma Winblads. 

Du tävlar genom att svara på frågorna och utslagsfrågan i formuläret nedan. Fyll i din e-post och telefonnummer så att vi kan kontakta dig om du vinner.  Tävlingen pågår till och med 3  juli. För att tävla behöver du ha fyllt 18 år och du kan endast tävla en gång.

Vinnaren får ta med sin familj (max två vuxna och tre barn) på en mysteriehelg i Gamla Linköping. Ni får lösa mysterier på LasseMajas deckarhus och övernattar gör ni på mysiga Hilma Winblads Bed & Breakfast som ligger mitt i Gamla Linköping.

Om tävlingen
Tävlingen arrangeras av Visit Linköping & Co AB i samband med Gamla Linköping på turné till och med 3 juli. Vinnare blir den som svarat rätt på de fem frågorna och kommer närmast på utslagsfrågan. Visit Linköping kontaktar vinnaren via mejl senast 20 augusti. (Var vaksam på falska mejl, Visit Linköping kommer aldrig be dig som vinnare att klicka på en länk eller registrera konto någonstans.) Vinstens värde är cirka 3200 kronor och måste lösas in senast 31 december 2024. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Tävlingsformulär

För att delta i tävlingen, svara på frågorna nedan och skicka in formuläret.

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Fyll i

Tryck på länken för att läsa vår integritetspolicy För att vi ska kunna behandla ditt tävlingsbidrag behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Mer läsning

Vi på [ANAME] är en Miljösäkrad verksamhet

Sevärdheter

Gamla Linköping

Läs mer
Insidan av LasseMajas DeckarhusInsidan av LasseMajas Deckarhus

Aktiviteter

LasseMajas Deckarhus

Läs mer

Hotell, B&B & vandrarhem

Hilma Winblads

Läs mer

Sevärdheter

Fenomenmagasinet

Läs mer

Shopping

Cloettabutiken i Gamla Linköping

Läs mer