Bild över Stångån/Kinda kanal med en stor uppblåsbar flamingo i.

Sommar i Linköping – Svemester i Östergötland

Välkommen till en fantastisk sommar i Linköping! Här kan du utforska inte bara en, utan två historiska kanaler, besöka mysiga smultronställen och testa på sommarens nyheter som tillkommit med hjälp av satsningen Kickstart Linköping.

Tips för ett grönare besök i Linköping

Går det att semestra hållbart? Ja! Genom att tänka igenom sin resa i förväg och göra lite enkla val så går det utmärkt att besöka Linköping utan att det får så stor påverkan på miljön. Här finns några ...

Sommar i Gamla Linköping

Res 100 år tillbaka i tiden! Här hittar du tre färdigplanerade dagsprogram för familjen på Linköpings största besöksmål Gamla Linköping.

Johan & Björn i Linköping

De goda vännerna Johan & Björn åkte snålskjuts med passagerarbåten M/B Stockholm från Värmland ner till Linköping enbart för att semestra lite i vår härliga stad!

Ankan i Linköping

Hemma är alltid hemma. Även för komikern Anders "Ankan" Johansson. Så han besöker sin barndomsstad Linköping över sommaren. Spana in hur han hemestrar på bästa sätt!


En mamma med två barn som köper glass i en röd stuga i Linköping

Är du Linköpingsbo och vill ha tips på en spännande hemester?

I Linköping finns alltid något spännande att göra. Även om du är lokalbo! Därför har vi tagit fram två stycken hemesterscheman så att du kan upptäcka the best of Linköping med nya ögon! Kanske är det så att du blivit hemmablind och glömt några av våra underbara pärlor? Låt dig inspireras genom att klicka på någon av tipsen nedan.

ikon_höjdpunkter    > Hemesterschema: Barnfamiljer i Linköping
ikon_höjdpunkter    > Hemesterschema: Livsnjutare i Linköping

Topplista: 5 måsten i Linköping

Varje stad är känd för något, Linköping för mycket! Så vad får man inte missa när man är i Linköping? Klicka här för att ta reda på vad.

Bergs slussar - Göta kanals största attraktion

Göta kanals största attraktion är Bergs slussar. Under sommaren passerar tusentals båtar på Göta kanal och det är verkligen ett skådespel att se hur vattenmassorna strömmar i slussarna. Den ...

Välkommen till destination Kinda kanal

Du som söker vackra naturupplevelser och lugn och ro, välkommen till Kinda kanal. Kanalen är ett långsmalt område på 80 kilometer med varierad natur och upplevelser och sträcker sig från staden ...


Sommar, sol och bad i Linköping

En sommar är ingen sommar utan sol, bad och glass! Vi har därför sammanställt några listor så att du får koll på var de bästa badplatserna finns och var du hittar stans godaste glassar! Frossa i listorna nedan.

 

ikon_höjdpunkter    > Linköpings populära glasshak
ikon_höjdpunkter    > Linköpings stora badkarta

Fler tips, guider och upplevelser för en sommar i Linköping

Det finns så mycket roligt att göra i Linköping under sommaren. Nedan hittar du ytterligare fler tips på hur du kan tillbringa dina soliga sommardagar. Kanske vill du gå på en historisk promenad? Semestra som en lokalbo? Eller bara checka in på ett av Linköpings hotell och må! Klicka på det du är intresserad av så kommer du vidare till mer spännande innehåll.