Linköping ♥ Studenter

Välkommen till Linköping! Vi tycker att det är riktigt roligt att du valt att studera i Linköping - en stad med ett stort utbud av nöjen, evenemang och natur. För att du ska få ut det bästa av Linköping under dina år här har sammanställt några tips som vi hoppas du ska ha nytta av och få dig att trivas bra i Linköping.

Topplista: 5 måsten i Linköping

Varje stad är känd för något, Linköping för mycket! Så vad får man inte missa när man är i Linköping? Klicka här för att ta reda på vad.

5 av Linköpings mysiga plugg- & hängställen

Har du tröttnat på universitetssalar, biblioteket och studentlyan? Suktar du efter en riktigt god kopp kaffe så att du håller dig alert nu när du nöter ny kunskap? Klicka här för att få tips om mysiga plugg- och hängställen!

5 dejtingställen i Linköping

Kärleken spirar, det spritter i kroppen och fjärilar i magen. Du har blivit kär! Men vart ska du bjuda ut din nya kärlek på en första dejt i Linköping? Klicka här för att få tips om var er första dejt ...

Din guide till Linköpings nattliv

Natten är ung, och barerna är många! Vi har samlat några grymma tips på barer och krogar i Linköping vi tror du kommer gilla. Klicka här för att hänga med på festen!

Second hand & vintagebutiker

Guide till Linköpings loppisar och second hand-butiker! Välj bort det nyproducerade och hitta istället prylarna som gör ditt hem både personligt och unikt! Runtom Linköping är chanserna till att fynda ...


Linköpings Stadsfest

Linköpings Stadsfest äger rum 21-25 augusti 2019. Som vanligt blir det en vecka fylld av glädje, mat, musik, idrott och folkfest. Alla konserter och de allra flesta aktiviteterna har fri entré. Håll utkik här och på Linköpings Stadsfests Facebook ...

Red Bull Neptune Steps 2017, foto: Sophie Odelberg

Red Bull Neptune Steps Bergs slussar 2019

21/9
Red Bull Neptune Steps återvänder till Linköping och Bergs Slussar, lördagen den 21:e September, 2019. Den tuffa swimclimb-tävlingen utmanar deltagarna till att simma och klättra uppför Bergs slussar genom 900 meter av kallt vatten.

#none

Follow us!