Studentstaden Linköping

Välkommen till Linköping! Vi tycker att du har gjort ett toppen-bra val av att börja studera i vår fina stad! Linköping är en stad med stort utbud av nöjen, evenemang, natur och inte minst - ett fantastiskt studentliv. För att du ska få ut det bästa av Linköping under dina år här har vi sammanställt några tips som vi hoppas att du ska ha nytta av och få dig att trivas i Sveriges bästa studentstad!

Topplista: 5 måsten i Linköping

Varje stad är känd för något, Linköping för mycket! Så vad får man inte missa när man är i Linköping? Klicka här för att ta reda på vad.
Studenternas ordlista

Studenternas ordlista

Kravaller, ovve, tenta och dugga - Känner du dig också helt lost i studenternas slang? Ta det lugnt, nu går vi igenom vilka ord du kan tänkas behöva i plugget - eller om någon i din närhet börjar prata om ord du inte förstår. Häng med!

Cykla i Linköping - Upptäck Linköping på cykel

Cykel är i särklass det bästa och smidigaste sättet att ta sig runt Linköping. Här finns ca 50 mil cykelväg, varav 10 mil underhålls vintertid, så förutsättningarna för en lyckad cykeltur är riktigt ...

5 av Linköpings mysiga plugg- & hängställen

Har du tröttnat på universitetssalar, biblioteket och studentlyan? Suktar du efter en riktigt god kopp kaffe så att du håller dig alert nu när du nöter ny kunskap? Klicka här för att få tips om mysiga ...

Din guide till Linköpings nattliv

Natten är ung, och barerna är många! Vi har samlat några grymma tips på barer och krogar i Linköping vi tror du kommer gilla. Klicka här för att hänga med på festen!

6 dejtingställen i Linköping

Kärleken spirar, det spritter i kroppen och fjärilar i magen. Du har blivit kär! Men vart ska du bjuda ut din nya kärlek på en första dejt i Linköping? Klicka här för att få tips om var er första dejt ...

Bild på hänvisningsskyltar för vandring i Säby Västerskog

Tips: Vandringsslingor i södra Linköping

Nu ska vi ut och upptäcka vandringsslingor i de södra delarna av Linköpings kommun. Varierad natur, spännande utflyktsmål och sagolik natur. Klicka här för att läsa mer.

#none

Follow us!